toonzaalkeuken landelijk
04
feb

Toonzaalkeuken te koop: massief eik ‘puur’

 

 

Deze ruime, modern-landelijke keuken mag de deur uit aan toonzaalcondities ( tariefprijs -40%) !

Het meubilair is voorzien in massieve eik met lintzaagmotief om zoveel mogelijk natuurlijke (hout-)beleving te creëren. De schouw & het authentieke Falcon gasfornuis  geven een extra landelijk accent aan deze keukenomgeving.

Werkblad is een combinatie van de robuuste en hittebestendige Dekton-stenen ‘sirius Black’ ( licht getrommeld) & ‘Danae’ (4 cm dikte). Ook het tafelgedeelte ( 4 personen) is helemaal afgewerkt in Dekton Danae.

Sanitair (spoelbak & kraan) is van het merk Franke.

Bekijk alvast de foto’s hieronder eens. Voor meer info kan je steeds contact opnemen via info@ackkeukens.be / 09 339 17 50 OF spring eens binnen in onze toonzaal te Zottegem.

 

Tot binnenkort!