Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Onze missie

Esthetische & praktische maatkeukens

2 generaties, 1 gemeenschappelijk doel: het creëren van maatkeukens en interieurs op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld. Onze expertise ten volle benutten en mensen een stap verder helpen bij het realiseren van hun interieurdroom, is iets wat diep in ons DNA verankerd zit.

Voor ons, als familiebedrijf, gaat dit verder dan enkel en alleen uitgebreid de tijd nemen voor een verkennend gesprek over jouw maatkeuken. We trekken deze rode draad door in alles wat we ondernemen: elk jaar herbekijken we onder andere onze checklist voor een nieuwe keuken, gaan we voor jou op zoek naar de nieuwste trends, tonen we die trends in onze nieuwste toonzaalkeukens, organiseren we diverse workshops waarbij we je al proevend tonen hoe de nieuwste snufjes voor nog meer kookplezier kunnen zorgen. Dat alles om je op alle vlakken ons beste advies te kunnen verlenen.

Contacteer ons
Enkel het beste is goed genoeg

Kwalitatieve materialen

Wie advies zegt, zegt ook opleiding en bijscholing. We kiezen ervoor om onze klanten een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve materialen voor te stellen zoals laminaat, Fenix NTM, poederlak, fineer, massief hout voor de perfecte maatkeuken. Elk materiaal heeft z’n eigen kenmerken en eigenschappen en wij willen ons hierin permanent verdiepen om je de laatste innovaties op gebied van maatkeukens, interieur en meubilair te kunnen laten ontdekken.

Ook op vlak van technieken & inbouwapparatuur leven we de dag vandaag in een stroomversnelling. Jaarlijks laten wij ons daarom door onze partners opleiden om samen met jou tot de juiste keuze te komen.

Zin om de mogelijkheden voor jouw maatkeuken eens te bespreken?

Maak een afspraak
Laat je inspireren

Hartelijk welkom in onze showroom

Laat je inspireren in onze toonzaal, voel het materiaal van onze stalen, ontdek de nieuwste keukensnufjes, laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Want die zijn er meer dan we kunnen tonen. Wij nemen dan ook met plezier de tijd om uitgebreid jouw wensen en verlangens in kaart te brengen. Liever advies bij je thuis? Wij komen graag bij je langs voor een intakegesprek. Plan hier een afspraak in de toonzaal of een bezoek bij je thuis.

Heb je trouwens al gehoord van onze @home-sessies? Deze werden speciaal ontworpen om je na plaatsing persoonlijk te helpen je gekozen apparaten in gebruik te nemen. Het echte kookwerk, laten we echter aan jou over. Smakelijk!

Up-to-date!

Wat zijn de nieuwe keukentrends in 2022?

In 2022 zijn er 8 belangrijke keukentrends te onderscheiden. Sommige trends begonnen al in 2021, andere zijn compleet nieuw. De keukentrends in 2022 zijn:

  1. Lichte kleuren, zoals wit, gebroken wit, lichte kashmir en rustige houttinten
  2. Combinaties van rustige kleuren en verschillende structuren voor een organisch effect
  3. Kleursamenhang met andere ruimtes
  4. Matte texturen om rust in de keuken te creëren, vooral bij donkere kleuren
  5. Minimalisme: less is more
  6. Keramische travertin voor een gevoel van warmte en gezelligheid
  7. Geïntegreerde afzuigkap die één geheel vormt met de kookplaat
  8. Een ingerichte bijkeuken met extra opbergruimte

Kies ik voor greeploze keukenkasten of kasten met handgreep?

Greeploze keukenkasten ogen strak en tijdloos. Je ziet dit type van keukenkasten dan ook vaak in design keukens, maar evengoed in landelijke keukens zijn ze perfect toepasbaar. Er bestaan verschillende soorten greeploze systemen: afgeschuinde fronten, ingefreesde handvatten, druksystemen, enz. Greeploze keukenkasten zijn vooral gemakkelijk in gebruik en zijn stijlonafhankelijk. Greeploze kasten zijn ook veiliger voor kinderen. Ze kunnen zich namelijk niet stoten aan scherpe randen van handgrepen en ze kunnen ook niet zomaar de kasten opentrekken.

Een nadeel van greeploze keukenkasten is dat vetplekken snel zichtbaar zijn en dat de kasten iets gevoeliger zijn voor slijtage door het veelvuldig vastgrijpen. Omwille van deze redenen kiezen sommige mensen liever voor kasten met handgreep. Ook voor wie een heel uitgesproken keukenstijl heeft, kunnen keukenkasten met handgrepen een goed idee zijn omdat ze je stijl nog meer accentueren.

 

Kost een keuken renoveren minder dan een volledig nieuwe keuken?

Soms kan een keukenrenovatie goedkoper zijn dan een volledig nieuwe keuken, maar dit is niet altijd zo. Veel hangt immers af van de omvang van de werken die moeten gebeuren. Hoe ingrijpender de renovatie (denk aan kap- en breekwerken of het wijzigen van de keukenindeling), hoe duurder de keuken kan uitvallen. Op keukenrenovaties of nieuwe keukens is moeilijk een vaste prijs te plakken. Voornamelijk de materiaalkeuze, de omvang van de installatiewerken en de moeilijkheidsgraad van het keukenconcept bepalen het uiteindelijke prijskaartje.

 

Hoe richt ik mijn keuken in om ergonomisch te werken?

Om te kunnen werken in je keuken zonder je nek, schouders, rug en armen te overbelasten, kan je rekening houden met het ergonomisch aspect van je keuken op drie niveaus: een aangepaste hoogte van het werkblad, keukentoestellen op de juiste hoogte en kastinrichting die ervoor zorgt dat je overal vlot bij kan.
Lees hier hoe zo’n ergonomische keukeninrichting in de praktijk wordt uitgevoerd.

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

"We zijn heel tevreden van de samenwerking met ACK. De communicatie liep vlot, de plaatsing was netjes en tijdig en er werd rekening gehouden met extra wensen"

Sophie Bruneel

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap