Let's talk!

Maak nu een afspraak met jouw ACK-adviseur!

Op zoek naar een expert op het vlak van keukens in Oost-Vlaanderen? Advies, Creatie & Kwaliteit. Deze drie waarden vormen niet voor niets de basis van de naam ACK Keukens. Alles begint bij ons met correct en uitgebreid advies. Uiteraard kan je langskomen tijdens de openingsuren, maar een persoonlijke afspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bespreken graag jouw keuken- of interieurproject. Hier in onze showroom vol keukens in Oost-Vlaanderen of… bij u thuis! Bij u thuis hebben we meteen een correct beeld van de ruimte en mogelijkheden. Vul nu onderstaand formulier in om een afspraak te maken.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Onze coördinaten

  Vandendriesschestraat 6 9620 Zottegem
  info@ackkeukens.be09 339 17 50

  Openingsuren toonzaal

  Maandag – Enkel op afspraak
  Dinsdag – 9u30-12u & 13u15-18u
  Woensdag – 9u30-12u & 13u15-18u
  Donderdag – 9u30-12u & 13u15-18u
  Vrijdag – 9u30-12u & 13u15-18u
  Zaterdag – 10u-12u & 13u15-17u30
  Zondag – Enkel op afspraak

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap