Keukenbouwer geeft advies over de opstelling van een nieuwe keuken - ACK Keukens
Keukenbouwer geeft advies over de opstelling van een nieuwe keuken - ACK Keukens

Wij bouwen verder op jouw ontwerp van je keuken

Bij het ontwerp van jouw keuken of interieur wordt er gewerkt naar een esthetisch en functioneel geheel waarbij persoonlijke details op een passende manier geïntegreerd worden in jouw keukenontwerp. Een keuken of interieur zien we als een co-creatie: we begeleiden en informeren je met plezier over de diverse mogelijkheden en praktische eigenschappen, maar jouw wensen zijn prioritair.

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden.

Contacteer ons

Een functioneel en slim design

Tijdens de ontwerpfase focussen wij bovendien steeds op jou als gebruiker. Een aantal zaken die tijdens het ontwerpen soms vergeten worden, maar minstens even belangrijk zijn om straks de keuken op een aangename manier in gebruik te nemen zijn logische looproutes, handige kastindelingen, groeperen van activiteiten, opbergruimte creëren op soms onverwachte plaatsen, … Vaak leidt dit tot nog een aantal leuke verrassingen of mogelijkheden! Benieuwd?

Last but not least, maakt onze innovatieve tekensoftware het mogelijk om het ontwerp van jouw keuken ook echt tot leven te brengen. Naast een grondplan en bondige samenvatting van het ontwerp van je keuken lopen we ook samen met jou eens door je nieuwe interieur om alle details tot in de puntjes te bespreken.

Graag eens de mogelijkheden bekijken voor jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak

Hoe kies ik de beste keukenopstelling?

Er bestaan verschillende soorten keukenopstellingen, waaronder de meest voorkomende: L-vormige keukens, keukens op één lijn, U-vormige keukens, parallelle keukens en combinaties met een keukeneiland. Smaak, functionaliteit en je beschikbare ruimte zijn de drie basiselementen waarmee je rekening moet houden om je keukenopstelling te kiezen. De beste keukenopstelling is een mooi evenwicht tussen deze drie elementen.

Bekijk hier praktische tips om een keukenopstelling te kiezen.

 

Kies ik beter voor inductie of vitrokeramische kookplaten?

Inductie en vitrokeramische kookplaten zijn twee manieren om elektrisch te koken. Vitrokeramische kookplaten zijn goedkoper in de aanschaf en zijn eenvoudig te onderhouden. Een nadeel van een vitrokeramisch vuur is een hoger verbruik in vergelijking met inductie. Ook warmen de platen van een keramisch vuur trager op en koelen ze ook trager af. Een inductiekookplaat warmt daarentegen heel snel op en koelt ook snel weer af. Het grote verschil met een vitrokeramische kookplaat is dat enkel de zone onder de pan of kookpot verwarmd wordt. Op de lange termijn bespaart dit heel wat energie, tot de helft in vergelijking met een vitrokeramisch vuur. Het snel opwarmen en afkoelen is daarenboven ook veiliger voor gezinnen met kinderen.

Bekijk hier alle voor- en nadelen van inductie en vitrokeramische kookplaten.

 

Past een keukeneiland enkel in een open keuken?

Een keukeneiland of kookeiland zie je vaak in een open keuken. Zo’n eiland fungeert er soms als afsluiting van de living zonder het gevoel van ruimte te moeten opgeven. Het is echter een mythe dat een keukeneiland alleen in een open keuken zou passen. Ook in gesloten keukens doen keukeneilanden het heel goed. Meer zelfs, ze laten je keuken optisch groter lijken.

Doe hier alvast inspiratie op voor je open/gesloten keuken met keukeneiland.

 

Waar kan ik de verschillende inbouwtoestellen vergelijken?

De verschillende mogelijkheden qua inbouwtoestellen voor je nieuwe keuken kan je bekijken en vergelijken in de showroom. We geven je dan een woordje uitleg. Als je hierover uitgebreid advies wil, is het beter om een afspraak te maken.

We maken graag tijd voor je.

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

"We zijn heel tevreden van de samenwerking met ACK. De communicatie liep vlot, de plaatsing was netjes en tijdig en er werd rekening gehouden met extra wensen"

Sophie Bruneel

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap