Benieuwd naar onze realisaties?

Download ons digitale lookbook

Weet je niet waar je moet beginnen met het ontwerpen van je nieuwe keuken? Neem dan zeker eens een kijkje in ons nieuwe lookbook! We verzamelden onze mooiste realisaties van het afgelopen jaar in een digitaal portfolio. Je vindt er keukens in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Genoeg ideeën en inspiratie om mee aan de slag te gaan!

Download ons lookbook

Hoe verder met het ontwerp van je keuken?

Heb je de juiste inspiratie gevonden in ons lookbook, maar weet je niet wat de volgende stap is? Kom gerust langs in onze showroom en dan gaan we samen met jou aan tafel zitten om je plannen uit te werken. Afhankelijk van je wensen en de mogelijkheden bij jou thuis, zullen we een keuken ontwerp maken dat het beste past in je levensstijl.

 

Waarom kiezen voor ACK Keukens voor je nieuwe keuken?

Dagelijks maken we kwaliteit tastbaar als we een keuken bouwen. Dat doen we door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen en realiseren. Dezelfde standaard waarmee we klanten verwelkomen, trekken we na ontwerp ook door bij de realisatie van hun project. Na de ontwerpfase is jouw project in handen van onze gepassioneerde en ervaren vakmannen die de keuken bouwen.

Download ons lookbook
Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap