Plannen voor een nieuwe keuken?

Bereid je ontwerp voor met
onze handige keukenchecklist

ACK Keukens staat voor Advies, Creatie en Kwaliteit. Onder creatie verstaan we co-creatie. Dat wil zeggen dat we je begeleiden en informeren over de verschillende mogelijkheden, maar jouw wensen steeds als prioritair zien. Bij het ontwerp van jouw interieur of keuken wordt er gewerkt naar een functioneel, esthetisch én ergonomisch geheel waarbij persoonlijke details op een passende manier geïntegreerd worden in jouw keukenontwerp. We trachten jouw verhaal in een passend ontwerp te gieten om zo te komen tot het gewenste resultaat.

In de ontwerpfase, leggen wij onze aandacht bij jou, als gebruiker. Daarbij focussen we o.a. op ergonomie. Omdat een optimaal comfort in de keuken noodzakelijk is. We denken mee na over een aangepast werkblad, kasten op maat en toestellen op de juiste hoogte. Ook logische looproutes, kastindelingen en opbergruimte zijn belangrijke aandachtspunten.

Heb je al een ontwerp in gedachten? Al nagedacht over de beste keukenopstelling voor jouw ruimte? Wil je een vitrokeramische kookplaat of een inductievuur? Ga je voor een keukeneiland? En welke inbouwtoestellen genieten jouw voorkeur?

Je kan alles bespreken met onze adviseurs in onze showroom. Ook heb je dan de mogelijkheid om alles in levenden lijve te bekijken en vergelijken.

Bij het plannen en ontwerpen van een nieuwe keuken komt heel wat kijken. Logisch dat je overweldigd kan geraken en niet weet welke stappen je allemaal moet nemen. Wil je je graag voorbereiden op je keukenontwerp? Dan is onze keukenchecklist iets voor jou. Deze overzichtelijke lijst met concrete stappen zal jouw voorbereiding op een keukenontwerp een stuk makkelijker maken. Je kan hem eenvoudig downloaden en alle stappen doorlopen. Zo kan je met een gerust gemoed en goed voorbereid samen met ons je ideale keukenontwerp bespreken.

Vul je gegevens in en ontvang onze checklist:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap