Vaak gestelde vragen

Hoe begin ik aan de opstelling & inrichting van mijn keuken ?

Dit hangt steeds af van de specifieke ruimte met zijn maten en vaste objecten (ramen, deuren,…) en jouw persoonlijke kookgewoontes. Daarnaast is het zo dat er in de keuken steeds vaste functies en activiteiten zijn. Op basis hiervan wordt de keuken ingedeeld in zones die op een logische manier met elkaar in verbinding staan. We geven je graag passend advies in onze toonzaal.

Welk budget dien ik te voorzien voor mijn nieuwe keuken ?

Hier kunnen we geen vast bedrag op plakken. Naast de grootte/omvang van de keuken zijn het vooral de materiaalkeuze van het meubilair, de werkbladkeuze & de toestelkeuze die samen jouw keukenbudget bepalen. Binnen de genoemde categorieën zijn er verschillende mogelijkheden, we maken jou met plezier wegwijs door de diverse materialen die je kan ontdekken in onze showroom.

Wil ik echt maatwerk ja / neen ?

Enerzijds biedt maatwerk praktisch een groot voordeel ten opzichte van standaardkasten. Je kan (opberg-)ruimtes beter gaan benutten en de kastindeling gaan afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Anderzijds biedt maatwerk qua esthetiek een groot voordeel omdat er een ontwerp gemaakt wordt met persoonlijke afwerking & accenten.

Waar moet ik op letten bij de keuze van een werkbladmateriaal ?

Hierbij zijn vooral  – naast de ‘looks’ –  de eigenschappen van het materiaal zeer belangrijk. Het ene materiaal is het andere niet op vlak van krasbestendigheid, vlekbestendigheid & hittebestendigheid. Tegenwoordig is onderhoudsgemak erg belangrijk wat werkbladen betreft. Daarnaast krijgt een werkoppervlak ook heel wat te verduren tijdens het voorbereiden / koken dus het gekozen materiaal moet idealiter tegen een stootje kunnen. Contacteer ons gerust voor meer info.

Welke toestelfuncties zijn interessant voor mij ?

Op vlak van inbouwtoestellen zijn er de laatste jaren enorm veel nieuwigheden op de markt gekomen. Er komen er nog steeds veel bij. Denk aan wifi-connectie, onderhoudsprogramma’s, mogelijkheden tot automatisering & touch-functionaliteiten. Het is vooral belangrijk om voor jezelf uit te maken wat je echt (dagelijks) kunt gebruiken en wat ‘nice to have’ is op basis van jouw kookgewoontes. Wens je te ontdekken wat er al allemaal op de markt is? Kom gerust langs of boek jouw afspraak online.

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap