Welkom bij ACK Keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken volledig op maat van jouw levensstijl? Doe een beroep op ACK Keukens en geniet van een persoonlijke aanpak en hoogwaardige kwaliteit. Met twee generaties aan het roer heeft ons familiebedrijf slechts één gemeenschappelijk doel: het creëren van keukens en interieurs op maat, die aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld.

We blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends en snufjes en tonen die graag in onze nieuwste toonzaalkeukens. Daarnaast organiseren we diverse workshops zodat je kan ontdekken hoe jouw keuken voor meer kookplezier zorgt. Kom langs in de showroom voor een eerste kennismaking.

Op maat van jouw leven

Maatwerk voor jouw keuken

Bij ACK Keukens zorgen we voor jouw droomkeuken op maat. We hebben ervaring in alle mogelijke keukenstijlen. Kies jij voor een klassieke, landelijke keuken of een moderne, strakke keuken met kookeiland? Met onze ervaring ontwerpen en plaatsen wij de keuken op maat die perfect bij jouw stijl past. Bekijk gerust onze realisaties in de inspiratiepagina en ontdek welke keukenstijl jij verkiest.

We beginnen de weg naar jouw droomkeuken steeds met een verkennend gesprek en het overlopen van onze checklist voor jouw maatwerk keuken. Vervolgens ontwerpen we je keuken volgens de laatste nieuwe trends en met al je persoonlijke wensen in het achterhoofd. Tot slot plaatsen onze vakmensen de kwalitatief hoogstaande keuken in alle deskundigheid.

Bij jouw in de buurt

Actief in West- & Oost-Vlaanderen

Onze showroom kan je vinden in Zottegem, Oost-Vlaanderen, maar we zijn actief in de ruime regio o.a. in Oudenaarde, Merelbeke, Brakel, Geraardsbergen & Gent. Wij werken met onze eigen ervaren plaatsers die met de nodige zorg instaan voor de afwerking van jouw project. Verder werken we ook samen met verschillende partners voor de nieuwste snufjes en keukentoestellen.

Onze mensen volgen steeds de laatste nieuwe opleidingen en scholen zich constant bij om jou de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. We denken bij het bouwen van je keuken dan ook aan alles: van logische looproutes en handige kastindelingen tot opbergruimte op onverwachte plaatsen. Ben jij klaar voor jouw nieuwe keuken op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wit strak kookeiland met aangebouwd zitgedeelte - ACK Keukens
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We versturen elke 3 maanden een nieuwsbrief vol inspiratie en interessante weetjes naar onze abonnees.

Schrijf je hiernaast snel in en ontvang deze nieuwsbrief in je mailbox.


  Persoonlijk contact

  Persoonlijk advies door een keukenexpert voor een keuken op maat - ACK Keukens
  Maak een afspraak

  Op zoek naar inspiratie?

  Tijdloze keuken met ruim keukeneiland en houten inbouwkasten - ACK Keukens
  Download de checklist

  De trends in 2021

  Donker keukeneiland met zitgedeelte en barkrukken in leder - ACK Keukens
  Keukentrends 2021
  Enkel tevreden klanten

  Trots op deze reviews!

  We werken hard om voor alle klanten de perfecte keuken of maatmeubilair te voorzien. Hiernaast kunt u enkele recensies lezen van onze klanten.

  Rated 5 out of 5

  Via Google kwamen wij bij ACK terecht. We planden een afspraak en zagen bij aankomst eigenlijk onmiddellijk onze droom keuken in de showroom staan. Heel vriendelijke en professionele ontvangst. Peter wist duidelijk waarover hij spreekt en we waren dan ook snel overtuigd van de kwaliteit die ACK biedt. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en gebaseerd daarop werd onze keuken getekend. Men was totaal niet opdringerig, wat bij meerdere gekende keukenketens wel het geval is. We konden met al onze vragen via email terecht en kregen altijd snel antwoord. Wij zijn zo tevreden over onze keuken dat we ook voor onze dressing met ACK hebben samen gewerkt. Ook hier werden we absoluut niet teleurgesteld! Wij zouden ACK absoluut aanraden!

  Nathalie Vermoesen
  Rated 5 out of 5

  Prijs kwaliteit is top !

  Daniel Van Herzeele
  Rated 5 out of 5

  Zeer tevreden over de hele lijn! Zoals bij elk van dergelijke projecten is er links of rechts wel eens iets dat niet altijd loopt zoals gewenst. Als klant hadden we daar alle begrip voor. Het is echter op die momenten dat je op een betrouwbare leverancier/plaatser moet kunnen rekenen. Dit was hier zeker het geval!

  Cornelis - Vanhove
  Rated 5 out of 5

  We zijn heel tevreden van de samenwerking met ACK. De communicatie liep vlot, de plaatsing was netjes en tijdig, er werd rekening gehouden met extra wensen, …

  Sophie
  Rated 5 out of 5

  Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor- en naverkoop. Het is een echte aanrader! We zijn super tevreden van het echt vakmanschap!

  Bedankt Manu en team!

  Jurgen Meulenyzer

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap