Inspiratie

Als je niet meteen een idee hebt hoe jouw ideale keuken eruitziet, is het soms geen sinecure een keuze te maken. Op deze pagina vind je alvast wat meer inspiratie voor de keuken van je dromen. Maar zelfs als je je droomkeuken al helemaal voor ogen hebt, kan wat extra inspiratie geen kwaad.

Heb je graag een persoonlijke afspraak?

Plan je afspraak

Ontdek hier een greep uit ons aanbod

Foto’s van keukens die al door ACK werden geplaatst

Hoe doe ik inspiratie voor mijn keuken op?

Je vindt hier een kort overzicht van allerlei mooie keukens in verschillende stijlen die we doorheen de jaren hebben ontworpen, gepersonaliseerd en geïnstalleerd. Verdiep je samen met je keukenadviseur in de verschillende mogelijke keukenopstellingen en doe zo inspiratie op om je huidige keuken te vernieuwen. Stelen met je ogen heet dat dan. Uiteraard hoef je de keukenstijl niet volledig over te nemen. Bij ACK Keukens staan we voor advies, creatie en kwaliteit. We laten maar wat graag onze creativiteit de vrije loop en ontwerpen een keuken op jouw maat.

Je kan je wel laten inspireren en verdere idee├źn opdoen of bekijken welke opstellingen je hart sneller doen slaan en ontdekken welke kleurencombinaties je wel bij je thuis ziet. Je keukenadviseur houdt rekening met deze wensen en maakt een eerste 3D-ontwerp.

Je vindt hier allerlei verschillende stijlen voor zowel grote, open keukens met een kookeiland als kleinere keukens in een hoekopstelling. Haal inspiratie uit verschillende opstellingen en stijlen en kom zo tot de ideale keuken voor jou.

Bezoek zeker eens onze Facebookpagina en ons prikbord op Pinterest. Maar keukeninspiratie doe je natuurlijk het best op in onze showroom in Zottegem. Daar kan je onze keukens zien, voelen, ruiken. Maak nu een persoonlijke afspraak.

Inschrijven op de nieuwsbrief