Selecteer stijl: landelijkcottagemoderndesigninterieurinrichting

Designkeukens

Dat een moderne, strakke designkeuken met of zonder eiland tegenwoordig heel populair is, hoeven we je vast niet te vertellen. Bij ACK Keukens springen we helemaal mee op die kar. Een strakke designkeuken staat voor de ideale balans tussen esthetiek en functionaliteit aangevuld met materialen van hoge kwaliteit, drie waarden die voor ons heel belangrijk zijn. Ga samen met je ACK-keukenadviseur op zoek naar jouw perfecte designkeuken.

Wat kenmerkt een echte designkeuken?

Een echte opsomming van kenmerken van een strakke designkeuken kunnen we je moeilijk geven. Het belangrijkste kenmerk is misschien wel dat het om een uniek ontwerp gaat met veel strakke lijnen en de nodige aandacht voor symmetrie. Wij bouwen voor jou een one of a kind strakke designkeuken met unieke materialen, die je misschien zelfs niet meteen in een keuken verwacht, zoals notelaarhout, gelakt glas of Fenix-laminaat.

Een tweede kenmerk is de tijdloze uitstraling van strakke designkeukens. Velen kiezen voor zachte kleuren zoals grijs of gebroken wit, met eventueel een accentkleur aan het designkeukeneiland of op enkele designkasten.

Met welke opstelling werk ik in een strakke designkeuken?

Ook wat opstellingen betreft kan je alle kanten uit. Als een designkeukeneiland niet in jouw woning past, is dat geen probleem. Een keuken in hoekopstelling of een rechte keuken kan evengoed design zijn. Je keukenadviseur bekijkt samen met jou wat in jouw geval de beste opstelling is om jouw kookervaring zo functioneel mogelijk te maken.

Welke details kies ik voor mijn strakke designkeuken?

Een keuken is altijd een geheel, maar een geheel bestaat uit details. Kies daarom voor een passende kraan en spoelbak uit bijvoorbeeld inox, greeploze keukenkasten en led-verlichting in jouw unieke strakke designkeuken. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek met jouw keukenadviseur kom je nog veel meer mogelijkheden te weten.

Kom langs in onze showroom in Zottegem voor een persoonlijk gesprek met jouw ACK-keukenadviseur of vraag meer informatie via mail, telefoon of het contactformulier. Op onze Facebook– en Pinterestpagina vind je nog wat meer inspiratie.

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap