Selecteer stijl: landelijkcottagemoderndesigninterieurinrichting

Design keukens

Dat moderne, strakke design keukens met of zonder eiland tegenwoordig heel populair zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Bij ACK Keukens springen we helemaal mee op die kar. Een strakke designkeuken staat voor de ideale balans tussen esthetiek en functionaliteit, aangevuld met materialen van hoge kwaliteit – drie waarden die voor ons heel belangrijk zijn. Ga samen met je ACK-keukenadviseur op zoek naar jouw perfecte designkeuken.

Wat is kenmerkend voor design keukens?

Een echte opsomming van kenmerken van een strakke designkeuken kunnen we je moeilijk geven. Het belangrijkste kenmerk is misschien wel dat het om een uniek ontwerp gaat met veel strakke lijnen en de nodige aandacht voor symmetrie. Wij bouwen voor jou een one-of-a-kind strakke designkeuken met unieke materialen, die je misschien zelfs niet meteen in een keuken verwacht – zoals notelaarhout, gelakt glas of Fenix-laminaat.

Een tweede kenmerk is de tijdloze uitstraling van strakke designkeukens. Velen kiezen voor zachte kleuren zoals grijs of gebroken wit, met eventueel een accentkleur aan het designkeukeneiland of op enkele designkasten.

Welke opstelling is geschikt voor design keukens?

Ook wat de keukenopstelling betreft, kan je alle kanten uit met design keukens. Als een designkeukeneiland niet in jouw woning past, is dat geen probleem. Een keuken in hoekopstelling of een rechte keuken kan evengoed design zijn. We bekijken graag samen met jou wat in jouw geval de beste opstelling is om je kookervaring zo functioneel mogelijk te maken.

Welke details passen bij een strakke keuken?

Design keukens vormen altijd een geheel, maar een geheel bestaat uit details. Kies daarom voor een passende kraan en spoelbak uit bijvoorbeeld inox, greeploze keukenkasten en ledverlichting in jouw unieke strakke designkeuken. Ook minimalistische keukentoestellen zoals een afzuigkap die ingewerkt is in het werkblad, passen bijzonder goed in design keukens. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek tonen we je graag nog meer mogelijkheden.

 

Kom langs in onze showroom in Zottegem voor een persoonlijk gesprek met jouw ACK-keukenadviseur of vraag meer informatie via mail, telefoon of het contactformulier. Op onze Facebook– en Pinterestpagina vind je nog wat meer inspiratie.

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap