Selecteer stijl: landelijkcottagemoderndesigninterieurinrichting

Keuken met keukeneiland

Keukeneiland of kookeiland, what’s in a name. In veel moderne woningen is het de normaalste zaak van de wereld een strakke open keuken met keukeneiland te hebben zodat je met je gasten kunt praten terwijl je het eten klaarmaakt. Gezelligheid troef. Ontdek hier enkele prachtige keukens met een keukeneiland.

Waarom is een keuken met keukeneiland zo populair?

Zowel in open als eerder gesloten keukens zijn keukeneilanden enorm populair. Het is een soort van afsluiting van de living bij open keukens zonder het gevoel van ruimte weg te nemen. Het biedt je in één klap een stuk meer werkruimte. En door een doordacht ontwerp op maat hoef je niet te wanhopen over plaatstekort in je strakke keuken met keukeneiland.

We kunnen jouw keukeneiland aanpassen in grootte of afwijken van de conventionele vormen en afmetingen. Overleg met je ACK-keukenadviseur om alle mogelijkheden te ontdekken.

Waarom gaan voor een keukeneiland met bargedeelte of tafel?

Een keukeneiland met een bar of tafel aan is een leuk extraatje om in je woning te hebben. Aan een keukeneiland met tafel geniet je van een gezellige avond met je gasten terwijl je aan het koken bent. Nog een extra voordeel: het laat je keuken met keukeneiland optisch groter lijken.

Een tweede optie is een keukeneiland met een bargedeelte te maken. Door het werkblad wat langer te laten uitlopen creëer je een toog waaraan het gezellig toeven is. Enkele barkrukken zorgen voor de final touch. Je gasten kunnen genieten van een lekker glas wijn aan de bar terwijl jij in de keuken met keukeneiland aan de slag bent.

Wil je een kookeiland kopen aan de beste prijs en afgewerkt met materialen van topkwaliteit? Je vindt vast je gading bij ACK Keukens. Onze adviseurs staan je steeds graag bij met raad en daad.

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap