Selecteer stijl: landelijkcottagemoderndesigninterieurinrichting

Moderne en strakke keukens

Liefhebbers van een keuken met een strak modern Scandinavisch design komen bij ACK Keukens zeker aan hun trekken. Een moderne en strakke keuken met rechte lijnen en geometrische vormen in lijn met de keukentrends? De warmte van hout combineren met een hedendaags design? Sfeervolle maar functionele verlichting? Laten we samen kijken hoe we jouw keukendroom in vervulling kunnen laten gaan!

Hoe verwerk je hout in moderne en strakke keukens?

Een moderne en strakke keuken is een streling voor het oog. Maar een keuken mag bovenal ook gezellig en warm zijn. Werk daarom met hout. Moderne kasten in een warme houtsoort? Perfect mogelijk. Eikenhouten hangkasten brengen enerzijds een natuurlijke sfeer in de keuken, anderzijds zorgt een moderne vormgeving voor een heel gemakkelijke een zeer eigentijdse vibe. Bovendien kan je op je beide oren slapen: jouw moderne eiken keuken in strak design van ACK Keukens is steeds van uitstekende kwaliteit. Want dat staat voorop als we een keuken bouwen.

Daarnaast is eikenhout of laminaat gecombineerd met effen, matte materialen een schitterende combinatie. Strakke inoxoppervlaktes of een kraan of spoelbak uit inox met een werkblad in betonlook, geven het geheel een industrieel effect. Terecht een populaire keuze voor een keuken met strak modern design.

Bij keukenbouwer ACK Keukens is alles mogelijk. Je keukenadviseur luistert goed naar jouw wensen en ontwerpt een moderne en strakke keuken die het best bij jouw behoeften aansluit. Daarna komen onze eigen installateurs jouw hypermoderne keuken op professionele wijze plaatsen.

Wat maakt een keuken strak en modern?

Kenmerken van een hedendaagse, strakke en moderne keuken zijn rechte lijnen en een fijn design. Greeploze kastdeuren, die de laatste jaren in opmars zijn, dragen zeker bij aan dat effect. Ze staan garant voor een strakke stijl en zijn veilig voor kleine kinderen. Kies daarnaast of je wel of geen keukeneiland wenst. Hoe je je moderne keuken er precies laat uitzien, beslis je gewoonweg helemaal zelf. We gaan samen op zoek naar jouw voorkeuren en maken een ontwerp op maat.

Functionele en sfeervolle verlichting

Bij moderne en strakke keukens, met of zonder eiland, is ook verlichting heel belangrijk. Tegenwoordig sluit het keukeneiland naadloos aan bij de leefruimte. Gezellige en sfeervolle verlichting is dan zeker op z’n plaats. Daarnaast is de functionaliteit van de verlichting ook belangrijk. Jouw keukenadviseur vertelt er alles over tijdens je bezoek aan onze showroom.

Sta je te popelen om jouw moderne en strakke keuken te laten ontwerpen? Kom dan gerust langs in onze toonzaal in Zottegem of maak een afspraak met jouw adviseur van ACK Keukens. Jouw droomkeuken ligt binnen handbereik!

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap