Selecteer stijl: landelijkcottagemoderndesigninterieurinrichting

Moderne keukens

Liefhebbers van een keuken met een strak modern Scandinavisch design komen hier zeker aan hun trekken. Laten we samen kijken hoe we jouw keukendroom in vervulling kunnen laten gaan met rechte, strakke lijnen en geometrische vormen in lijn met de keukentrends.

Hoe verwerk ik houtsoorten in strakke moderne keukens?

Moderne kasten in een warme houtsoort? Perfect mogelijk. Eikenhout voor de hangkasten zorgt enerzijds voor een natuurlijke sfeer, en met een moderne vormgeving creëer je heel gemakkelijk een zeer eigentijdse vibe. Jouw moderne eiken keuken in strak modern design van ACK Keukens is steeds van uitstekende kwaliteit.

Daarnaast is eikenhout of laminaat gecombineerd met effen, matte materialen een schitterende combinatie. Strakke inoxoppervlaktes of een kraan of spoelbak uit inox met een werkblad met betonlook geven het geheel een industrieel effect. Terecht een populaire keuze voor een keuken met strak modern design.

Bij keukenbouwer ACK Keukens is alles mogelijk. Je keukenadviseur luistert goed naar jouw wensen en ontwerpt de moderne keuken die het best bij jouw behoeften aansluit. Daarna komen onze eigen installateurs jouw hypermoderne keuken plaatsen.

Wat maakt een keuken strak modern?

Kenmerken van een hedendaagse, strak moderne keuken zijn strakke lijnen en een fijn design. Greeploze kastdeuren, die de laatste jaren in opmars zijn, dragen zeker bij aan dat effect. Maar hoe je je moderne keuken er precies laat uitzien, beslis je gewoonweg helemaal zelf. We gaan samen op zoek naar jouw voorkeuren en maken een ontwerp op maat.

Bij moderne keukens met of zonder eiland is ook verlichting heel belangrijk. De keuken met eiland gaat naadloos over naar de leefruimte. Gezellige verlichting is dan zeker op z’n plaats. Jouw keukenadviseur vertelt er alles over tijdens je bezoek aan onze showroom.

Kom gerust langs in onze toonzaal in Zottegem of maak een afspraak met jouw adviseur van ACK Keukens.

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap