Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Vakmanschap van ACK Keukens

Maatwerk voor jouw interieur in Zottegem

Kasten op maat vormen een meerwaarde voor elk interieur. Met maatwerk kan je elke ruimte op een praktische manier indelen en optimaal benutten. ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens en kasten op maat voor jouw interieur in Zottegem. Jouw eigen ideeën en stijl vormen het uitgangspunt van onze werkwijze.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

Maatwerk maakt het mogelijk om een ruimte te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen:

Detailfoto open keukenkast - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, kasten op maat zijn volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten.

Keuzevrijheid: Diverse materialen en kleuren kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je interieur. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een dressing op maat.

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met ons concreet advies. We tonen je graag alle mogelijkheden zodat jij het maximum uit je nieuw interieur kan halen.

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw interieur op maat bekijken we als dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over verschillende opties en praktische uitvoering. Jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk interieurproject benaderen we op een persoonlijke manier.

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat altijd hoog. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel jij als wij fier op kunnen zijn.

Onze kwaliteit

Naar ACK Keukens in Zottegem

Onze toonzaal is gelegen in Zottegem en is vlot bereikbaar vanuit om het even welke locatie in de buurt. ACK Keukens is gevestigd in de Vandendriesschestraat 6, een zijstraat van Buke.

Jouw interieur afgewerkt door ACK Keukens

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw interieur met kasten op maat uit te werken – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Enkele realisaties om je te inspireren

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw interieur in Zottegem? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw interieur. Op onze realisatiepagina kan je maatwerk bekijken dat we creëerden in het kader van verschillende keuken- en interieurprojecten.

Bekijk onze interieurprojecten

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw interieurideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis.

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap