Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Vakmanschap van ACK Keukens

Meubelen op maat in Oost-Vlaanderen

Of het nu gaat om een werkplek, slaapkamer, dressing of keuken: met kasten op maat kan je elke ruimte op een praktische manier indelen en optimaal benutten. ACK Keukens is al twee generaties lang gespecialiseerd in kasten en meubelen op maat in Oost-Vlaanderen. We tonen je graag hoe maatwerk jouw wooncomfort kan verhogen.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor kasten op maat?

Door middel van maatwerk, kan je een ruimte creëren die praktisch en esthetisch perfect aansluit bij je levensstijl.

3 uitstekende redenen om te kiezen voor meubelen op maat in Oost-Vlaanderen:

Kasten op maat in Oost-Vlaanderen, ontworpen en geplaatst op maat van je ruimte en stijl - ACK Keukens

1) Keuzevrijheid: Van landelijk en klassiek tot modern of een combinatie: je combineert moeiteloos diverse materialen en stijlen naar keuze.

2) Creativiteit: Inbouwkasten, speciale kasten of zelfs een onzichtbare deur? Met maatwerk open je nieuwe perspectieven voor je keuken en is de creativiteit eindeloos.

3) Flexibiliteit: Een keuken op maat wordt helemaal ontworpen naar jouw wensen en is volledig aangepast zodat alle ruimte optimaal benut kan worden. Je bent niet beperkt tot standaard maten, modellen, materialen of kleuren.

ACK Keukens als kastenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf in Oost-Vlaanderen. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw binnenhuisinrichting met kasten en meubelen op maat uit te werken. Met volle aandacht voor jouw ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Meubelen op maat? Naar ACK Keukens vanuit Oost-Vlaanderen

Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit om het even waar in Oost-Vlaanderen. De snelste route is via de E40 Brussel/Aalst. Neem afslag 17-Wetteren en volg de Oosterzelesteenweg of de N42 richting Zottegem. Volg de Buke/N462 en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Kasten op maat: waarmee moet je rekening houden?

Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten vormt een afwerking met kasten op maat het summum van esthetiek. Je interieur of een bepaalde ruimte in je woning inrichten met maatkasten vereist echter wel een doordachte aanpak. Je investeert een aanzienlijk budget en het is de bedoeling dat je kasten op maat naadloos aansluiten bij de ruimte zelf, de spullen dat je erin wil opbergen en je eigen stijl. We geven je graag onderstaande, handige tips mee voor het uitdenken en ontwerpen van je kasten op maat:

Wil je werken met inbouwkasten, vrijstaande kasten of een combinatie van beide?
Inbouwkasten worden volledig geïntegreerd in de wand. Ze reiken van het plafond tot de vloer en zijn hier mooi op aangesloten. Ze zijn ruimtebesparend en kunnen bijvoorbeeld ook multifunctioneel ingezet worden als maatkast en scheidingswand tegelijkertijd. Vrijstaande kasten op maat zijn niet ingebouwd in de wand. In een keuken wordt dit type van kasten vaak gebruikt als keukeneiland, maar ook onder een schuin dak vormen ze de beste oplossing.

Kies je voor open of gesloten kasten?
Kasten op maat kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden: open, gesloten of een combinatie van beide. Open kasten geven een gevoel van ruimte, maar stellen je spullen wel meteen ten toon. Gesloten kasten houden je items stofvrij en onttrekken rommelige zaken aan het oog. Veel mensen kiezen dan ook voor een combinatie van beide systemen.

Kastafwerking: bekijk de voor- en nadelen van schuif-, draai- en spiegeldeuren
Bij gesloten kasten zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de kastafwerking. Schuifdeuren besparen ruimte en kunnen ook uitgewerkt worden in glas om zo het ruimtegevoel van de kamer te vergroten. In tegenstelling tot draaideuren, kan je met schuifdeuren nooit alle kasten tegelijkertijd openen. Een spiegeldeur is een populaire keuze voor de bad- of slaapkamer. Kasten op maat nemen in deze ruimtes vaak een volledige muur in beslag. Een geïntegreerde spiegel is dus extra handig.

Haal het maximum uit je maatkasten met een praktische kastinrichting
Maatwerk beperkt zich niet tot de buitenkant van de kasten. De kastinrichting is al even belangrijk voor het functionele aspect. Een combinatie van legplanken, uittrekbare planken met een afzonderlijke verdeling, ingebouwde rekken en extra diepe lades zorgen ervoor dat je je spullen op een overzichtelijke manier kan opbergen. Helemaal op maat van jouw woon- en levensstijl.

Enkele realisaties om je te inspireren

Zoek je inspiratie voor jouw kasten en meubelen op maat in Oost-Vlaanderen? Ontdek dan snel onze projecten en doe ideeën op voor jouw interieur. Op onze realisatiepagina kan je ons maatwerk bekijken van verschillende keuken- en interieurprojecten.

Bekijk hier onze kasten op maat

Afspraak maken in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor meubelen op maat in Oost-Vlaanderen of wil je graag jouw interieurideeën met ons bespreken? Dan kan je terecht in onze toonzaal tijdens de openingsuren. Je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis.

Maak snel een afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap