Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Vakmanschap van ACK Keukens

Kasten op maat in Oost-Vlaanderen

Of het nu gaat om een werkplek, slaapkamer, dressing of keuken: met kasten op maat kan je elke ruimte op een praktische manier indelen en optimaal benutten. ACK Keukens is al twee generaties lang gespecialiseerd in kasten op maat in Oost-Vlaanderen. We tonen je graag hoe maatwerk jouw wooncomfort kan verhogen.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

Maatwerk maakt het mogelijk om een ruimte te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen:

Kasten op maat in Oost-Vlaanderen, ontworpen en geplaatst op maat van je ruimte en stijl - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

ACK Keukens als kastenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw binnenhuisinrichting met kasten op maat uit te werken – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Naar ACK Keukens vanuit Oost-Vlaanderen

Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit om het even waar in Oost-Vlaanderen. De snelste route is via de E40 Brussel/Aalst. Neem afslag 17-Wetteren en volg de Oosterzelesteenweg of de N42 richting Zottegem. Volg de Buke/N462 en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Kasten op maat: waarmee moet je rekening houden?

Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten vormt een afwerking met kasten op maat het summum van esthetiek met een praktische functie. Je interieur of een bepaalde ruimte in je woning inrichten met maatkasten vereist echter wel een doordachte aanpak. Je investeert een aanzienlijk budget en het is de bedoeling dat je kasten op maat naadloos aansluiten bij de ruimte zelf, het soort spullen dat je erin wil opbergen en je eigen stijl. We geven je graag onderstaande tips mee die handig kunnen zijn bij het uitdenken en ontwerpen van je kasten op maat:

Denk na of je wil werken met inbouwkasten of vrijstaande kasten, of een combinatie van beiden
Inbouwkasten worden volledig geïntegreerd in de wand. Ze reiken van het plafond tot de vloer en zijn hier mooi op aangesloten. Ze zijn ruimtebesparend en kunnen bijvoorbeeld ook multifunctioneel ingezet worden als maatkast en scheidingswand tegelijkertijd. Vrijstaande kasten op maat zijn niet ingebouwd in de wand. In een keuken wordt dit type van kasten vaak gebruikt als keukeneiland, maar ook onder een schuin dak zijn ze de beste oplossing.

Kies je voor open of gesloten kasten?
Kasten op maat kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden: open, gesloten of een combinatie van beiden. Open kasten geven een gevoel van ruimte, maar stellen je spullen wel meteen ten toon. Gesloten kasten houden je items stofvrij en onttrekken rommelige zaken aan het oog. Veel mensen kiezen dan ook voor een combinatie van beiden.

Kastafwerking: bekijk de voor- en nadelen van schuifdeuren, draaideuren en spiegeldeuren
Bij gesloten kasten zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de kastafwerking. Schuifdeuren besparen ruimte en kunnen ook uitgewerkt worden in glas om zo het ruimtegevoel van de kamer te verhogen. In tegenstelling tot draaideuren, kan je met schuifdeuren nooit alle kasten tegelijkertijd openen. Een spiegeldeur is een populaire keuze voor de bad- of slaapkamer. Kasten op maat nemen in deze ruimtes vaak een volledige muur in beslag. Een geïntegreerde spiegel is dus extra handig.

Haal het maximum uit je maatkasten met een praktische kastinrichting
Maatwerk beperkt zich niet tot de buitenkant van de kasten. De kastinrichting is al even belangrijk voor het functionele aspect ervan. Een combinatie van legplanken, uitrekbare planken met een afzonderlijke verdeling, ingebouwde rekken en extradiepe lades zorgen ervoor dat je jouw spullen op een overzichtelijke manier kan opbergen – precies op maat van jouw woon- en levensstijl.

Enkele realisaties om je te inspireren

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw kasten op maat in Oost-Vlaanderen? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw interieur. Op onze realisatiepagina kan je maatwerk bekijken dat we creëerden in het kader van verschillende keuken- en interieurprojecten.

Bekijk hier onze kasten op maat

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw interieurideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis.

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap