Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Met vakmanschap gebouwd door ACK Keukens

Keukens in Oost-Vlaanderen

Wil je jouw keuken renoveren en ben je hiervoor op zoek naar een keukenbouwer die keukens in Oost-Vlaanderen realiseert? ACK Keukens ontwerpt en plaatst keukens op maatJouw ideeën en stijl vormen het vertrekpunt van onze werkwijze. 

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Keukens in Oost-Vlaanderen, op maat gemaakt - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten – ook de ruimte in de kasten zelf.

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

Naar ACK Keukens vanuit Oost-Vlaanderen

Zoekt u specifiek naar keukenbouwers in Oost-Vlaanderen? ACK Keukens helpt u graag. Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit om het even waar in Oost-VlaanderenDe snelste route is via de E40 Brussel/Aalst. Neem afslag 17-Wetteren en volg de Oosterzelesteenweg of de N42 richting Zottegem. Volg de Buke/N462 en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant. 

De meest gemaakte fouten bij nieuwe keukens

Het kiezen van een nieuwe keuken is spannend. Je investeert een aanzienlijk budget en het is de bedoeling dat je keuken liefst zo lang mogelijk meegaat. Als keukenbouwer beogen we dan ook een keuken waarin het fijn is om te leven en te koken – een ruimte waar comfort en esthetiek hand in hand gaan. We maken je graag attent op onderstaande vaak voorkomende fouten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken: 

Er wordt geen rekening gehouden met bestaande elementen
Bij een nieuwbouw worden de plannen opgesteld in functie van de keukenindeling, maar bij renovaties bestaat de kunst erin om goed om te gaan met vaste elementen in de keukenruimte. Wanneer je geen rekening houdt met objecten zoals ramen, deuren en ventilatievoorzieningen kan dit nadien behoorlijk onpraktisch zijn. 

De keukendriehoek wordt niet gerespecteerd
Als de drie voornaamste werkplekken in je keuken – de spoelzone, kookplaat en koelkast – te ver uit elkaar liggen, loop je steeds heen en weer tijdens het bereiden van maaltijden. Respecteer de keukendriehoek om efficiënt te kunnen werken in je keuken. 

Verwachtingen versus realiteit/budget zijn niet in evenwicht
Een ingrijpende keukenrenovatie vereist vaak ook technische aanpassingen, zoals de aansluitingen van water en elektriciteit. Voor bepaalde keukenrenovatietoepassingen is het noodzakelijk dat er aanpassingen aan de vloer en/of het plafond worden uitgevoerd. Om te vermijden dat je keukenrenovatie duurder uitvalt dan gedacht, is het een goed idee om voordien je verwachtingen in kaart te brengen en deze te toetsen aan een realistische uitvoering in functie van je budget. 

Opbergruimte wordt onvoldoende benut
Bij standaard keukens gaat vaak heel wat opbergruimte verloren omdat de keukenkasten niet aangepast zijn aan de specifieke afmetingen van de ruimte. Elke ruimte is anders, en met maatwerk kan daar handig op ingespeeld worden. Een keuken op maat laat toe om de beschikbare hoogte, breedte en diepte van elke unieke ruimte optimaal te benutten. 

Het werkblad is te hoog of te laag
Het werkblad is een van de belangrijkste aspecten van je keuken. Je gebruikt het immers dagelijks. Let erop dat je werkblad uit ergonomisch standpunt de juiste hoogte heeft. 

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel u als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft keukens in Oost-Vlaanderen of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap