Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens

Op maat gemaakte keukens in Oudenaarde

Wil je graag een nieuwe keuken laten plaatsen of je keuken renoveren? Voor keukens in Oudenaarde kan je vertrouwen op het vakmanschap van ACK Keukens. We staan voor maatwerk dat start vanuit jouw ideeën en stijl.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Keukens in Ronse, maatwerk voor renovatie of nieuwbouw - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten. Een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten – tot zelfs de indeling van de keukenlades en -kasten.

Keuzevrijheid: Diverse materialen en kleuren kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel jij als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

Naar ACK Keukens vanuit Oudenaarde

Ben je specifiek op zoek naar een bedrijf dat keukens in Oudenaarde ontwerpt en plaatst? ACK Keukens helpt je graag. Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit Oudenaarde. De snelste route is via de N8 en N454. Volg de N8 doorheen het dorp Mater (deelgemeente van Oudenaarde), voorbij Brouwerij Roman, en sla linksaf naar de Dorpsstraat/de N454. Na 10,2 km sla je linksaf naar de Molenkouter. Sla daarna linksaf naar de Neerhofstraat. Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, richting de Heldenlaan. Ga rechtdoor over twee rotondes. Bij de derde rotonde neem je de derde afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Je kan ook via de N46 vanuit Oudenaarde naar ACK Keukens gaan. Volg de N46 (de Provinciebaan) tot in Zottegem en sla rechtsaf naar de Lippenseweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Elenestraat, en daarna linksaf naar de Bruggenhoek/de N462. Ga rechtdoor over één rotonde. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Inspirerende realisaties

Ben je op zoek naar inspiratie voor keukens in Oudenaarde? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw keuken. Op onze realisatiepagina kan je verschillende keukenstijlen bekijken die we creëerden: landelijk, cottage, modern en design. Is jouw droomkeuken moeilijk in een bepaalde categorie te plaatsen? Dan is ACK Keukens dé keukenpartner die je nodig hebt. Met ons maatwerk creëren we een keuken die jouw eigen stijl tot in de details reflecteert.

Bekijk hier onze keukenprojecten

ACK Keukens als keukenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw droomkeuken te bouwen – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor keukens in Oudenaarde of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap