Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Betrouwbaar vakmanschap van ACK Keukens

Jouw keuken in Zottegem

Heb je renovatieplannen voor je keuken? Of ben je op zoek naar een keukenbedrijf voor je nieuwe keuken in Zottegem of omgeving? ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens op maat, van ontwerp tot afwerking. Jouw ideeën en stijl vormen het vertrekpunt van onze werkwijze.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Keuken in Zottegem, maatwerk van ontwerp tot afwerking - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

ACK Keukens als keukenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw droomkeuken te bouwen – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Naar ACK Keukens in Zottegem

Onze toonzaal is gelegen in Zottegem en is vlot bereikbaar vanuit om het even welke locatie in de buurt. ACK Keukens is gevestigd in de Vandendriesschestraat 6, een zijstraat van Buke.

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel u als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap