Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Puur maatwerk door ACK Keukens

Keukens in Brakel

Heb je plannen om je keuken te renoveren? Of wil je samenwerken met een keukenbouwer voor het ontwerp en de plaatsing van je nieuwe keuken? ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens in Brakel en omgeving. Jouw ideeën en stijl vormen de basis van onze aanpak.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Keukens in Brakel, op maat gemaakt en geplaatst door eigen team van keukenplaatsers - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel u als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

ACK Keukens als keukenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw droomkeuken te bouwen – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Naar ACK Keukens vanuit Brakel

Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit Brakel. De snelste route is via de N415 en N454. Volg de N8, N415 en N454 naar de Molenkouter in Zottegem. Na 12,5 km sla je linksaf naar de Molenkouter. Sla daarna linksaf naar de Neerhofstraat. Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, richting de Heldenlaan. Ga rechtdoor over twee rotondes. Bij de derde rotonde neem je de tweede afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Enkele realisaties om je te inspireren

Ben je op zoek naar inspiratie voor keukens in Brakel? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw keuken. Op onze realisatiepagina kan je verschillende keukenstijlen bekijken die we creëerden: landelijk, cottage, modern en design. Is jouw droomkeuken moeilijk in een bepaalde categorie te plaatsen? Dan is ACK Keukens de keukenpartner die je nodig hebt. Met ons maatwerk creëren we een keuken die jouw eigen stijl tot in de details reflecteert.

Bekijk hier onze keukenprojecten

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak