Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Puur maatwerk door ACK Keukens

Keukens in Brakel

Heb je plannen om je keuken te renoveren? Of wil je samenwerken met een keukenbouwer voor het ontwerp en de plaatsing van je nieuwe keuken? ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens in Brakel en omgeving. Jouw ideeën en stijl vormen de basis van onze aanpak.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte keuken?

We brengen meer en meer tijd door in de keuken. Ze wordt dan ook niet voor niets het hart van de woning genoemd. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te ontwerpen die esthetisch en praktisch helemaal aansluit bij jouw levensstijl!

Waarom kiezen onze klanten voor maatwerkkeukens in Brakel?

Keukens in Brakel, op maat gemaakt en geplaatst door eigen team van keukenplaatsers - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je hoeft je niet te beperken tot standaard maten of modellen. Een keuken op maat is volledig aangepast, zodat je alle ruimte – tot kasten en lades toe – optimaal kan benutten.

Keuzevrijheid: Je combineert moeiteloos diverse materialen en stijlen naar wens. Van klassiek tot landelijk of een mix: jij bepaalt!

Creatief grenzeloos: Maatwerk kent eindeloos veel mogelijkheden voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur.

Wat kan je van ons verwachten?

Tastbare kwaliteit 

Kwaliteit in plaatsing en materiaal staat bij ons met stip op nummer één. Het is een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We leggen de lat hoog en werken samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.

Onze kwaliteit

Pragmatisch advies 

Onze kennis en expertise met jou delen gaat verder dan een oriënterend gesprek. Het is onze missie om jou tijdens het volledige ontwerp- en aankoopproces te ondersteunen met concreet en pragmatisch advies. We organiseren dan ook regelmatig workshops om te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen.

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

ACK Keukens bekijkt het ontwerpen van jouw nieuwe keuken als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met concreet en professioneel advies maar jouw wensen vormen steeds de rode draad doorheen het hele proces. We benaderen ieder keukenproject op een persoonlijke manier.

Creatie proces

ACK Keukens als keukenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze expertise en ons vakmanschap graag aan om jouw droomkeuken te realiseren. Daarbij houden we steeds rekening met jouw ideeën, budget en wensen.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Naar ACK Keukens vanuit Brakel

Onze keukentoonzaal is vlot bereikbaar vanuit Brakel. De snelste route is via de N415 en N454. Volg de N8, N415 en N454 naar de Molenkouter in Zottegem. Na 12,5 km sla je linksaf naar de Molenkouter. Sla daarna linksaf naar de Neerhofstraat. Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, richting de Heldenlaan. Ga rechtdoor over twee rotondes. Bij de derde rotonde neem je de tweede afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Enkele inspirerende realisaties

Inspiratie voor keukens in Brakel? Ontdek onze projecten en doe ideeën op voor jouw droomkeuken. Op onze realisatiepagina kan je verschillende keukenstijlen bekijken die we mochten realiseren voor onze klanten: cottage, landelijk, modern en design. Is jouw keukenproject moeilijk in een bepaalde categorie te plaatsen? Dan is ACK Keukens dé keukenpartner die jij nodig hebt. Met onze keukens op maat,  creëren we een ontwerp dat jouw stijl tot in de puntjes reflecteert.

Bekijk onze keukenprojecten

Afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Wil je graag de mogelijkheden voor een keuken in Brakel of omstreken ontdekken? Of met ons je keukenideeën overleggen? Steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren! Je kan ook gerust een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of zelfs bij jou thuis.

Boek hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap