Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Betrouwbaar maatwerk door ACK Keukens

Keukens in Deinze

Heb je plannen om je keuken te renoveren? Of wil je een nieuwe keuken laten bouwen? ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens in Deinze en omgeving. Van ontwerp tot uitvoering en afwerking: we maken alles op maat. Jouw ideeën en stijl vormen de basis van onze werkwijze.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Verticaal wijnrek in maatkeuken

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen en kleuren kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel u als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

Naar ACK Keukens vanuit Deinze

Zoek je een bedrijf dat keukens in Deinze realiseert? We helpen je graag. Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit Deinze. De snelste route is via de E17 en N42. Ga de E17 op in Nazareth vanaf de N35. Blijf de E17 volgen. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Zwijnaarde om de borden E40 richting Brussel te volgen. Neem afslag 17-Wetteren en rijd verder op de Oosterzelesteenweg/de N42 richting Zottegem. Sla rechtsaf naar de Buke/N462 en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Een kortere weg naar ACK Keukens vanuit Deinze is via Steenweg Deinze/N35. Neem de N35 naar de Stationsstraat/N439 in Nazareth. Ga verder op de N439 naar Zwalm. Maak een lichte bocht naar rechts naar de Gaverstraat/de N415 en sla rechtsaf naar de Beerlegemsebaan/de N415. Blijf de N415/N46 volgen. Sla rechtsaf naar de Lippenseweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Elenestraat, en daarna linksaf naar de Bruggenhoek/de N462. Ga rechtdoor over één rotonde. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Enkele realisaties om je te inspireren

Ben je op zoek naar inspiratie voor keukens in Deinze? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw keuken. Op onze realisatiepagina kan je verschillende keukenstijlen bekijken die we creëerden: landelijk, cottage, modern en design. Is jouw droomkeuken moeilijk in een bepaalde categorie te plaatsen? Dan is ACK Keukens de keukenpartner die je nodig hebt. Met ons maatwerk creëren we een keuken die jouw eigen stijl tot in de details reflecteert.

Bekijk hier onze keukenprojecten

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis in regio Deinze.

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap