Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Authentiek maatwerk door ACK Keukens

Keukens in Gavere

Heb je een keukenrenovatie in het vooruitzicht? Of ben je op zoek naar een keukenbouwer die jouw nieuwe keuken kan bouwen of renoveren? ACK Keukens is gespecialiseerd in keukens in Gavere en omgeving. Jouw ideeën en stijl vormen de rode draad doorheen onze werkwijze.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Moderne keuken in zwartwitte afwerking, met zwarte kasten

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

De meest gemaakte fouten bij nieuwe keukens

Het kiezen van een nieuwe keuken is spannend. Je investeert een aanzienlijk budget en het is de bedoeling dat je keuken liefst zo lang mogelijk meegaat. Als keukenbouwer beogen we dan ook een keuken waarin het fijn is om te leven en te koken – een ruimte waar comfort en esthetiek hand in hand gaan. We maken je graag attent op onderstaande vaak voorkomende fouten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken:

Er wordt geen rekening gehouden met bestaande elementen
Bij een nieuwbouw worden de plannen opgesteld in functie van de keukenindeling, maar bij renovaties bestaat de kunst erin om goed om te gaan met vaste elementen in de keukenruimte. Wanneer je geen rekening houdt met objecten zoals ramen, deuren en ventilatievoorzieningen kan dit nadien behoorlijk onpraktisch zijn.

De keukendriehoek wordt niet gerespecteerd
Als de drie voornaamste werkplekken in je keuken – de spoelzone, kookplaat en koelkast – te ver uit elkaar liggen, loop je steeds heen en weer tijdens het bereiden van maaltijden. Respecteer de keukendriehoek om efficiënt te kunnen werken in je keuken.

Verwachtingen versus realiteit/budget zijn niet in evenwicht
Een ingrijpende keukenrenovatie vereist vaak ook technische aanpassingen, zoals de aansluitingen van water en elektriciteit. Voor bepaalde keukenrenovatie toepassingen is het noodzakelijk dat er aanpassingen aan de vloer en/of het plafond worden uitgevoerd. Om te vermijden dat je keukenrenovatie duurder uitvalt dan gedacht, is het een goed idee om voordien je verwachtingen in kaart te brengen en deze te toetsen aan een realistische uitvoering in functie van je budget.

Opbergruimte wordt onvoldoende benut
Bij standaard keukens gaat vaak heel wat opbergruimte verloren omdat de keukenkasten niet aangepast zijn aan de specifieke afmetingen van de ruimte. Elke ruimte is anders, en met maatwerk kan daar handig op ingespeeld worden. Een keuken op maat laat toe om de beschikbare hoogte, breedte en diepte van elke unieke ruimte optimaal te benutten.

Het werkblad is te hoog of te laag
Het werkblad is een van de belangrijkste aspecten van je keuken. Je gebruikt het immers dagelijks. Let erop dat je werkblad uit ergonomisch standpunt de juiste hoogte heeft.

ACK Keukens als keukenbouwer

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf. We wenden onze twee generaties vakmanschap en expertise graag aan om jouw droomkeuken te bouwen – altijd met volle aandacht voor je eigen ideeën, voorkeuren en beschikbaar budget.

Keukenbouwer in Gent, twee generaties vakmanschap - ACK Keukens

Naar ACK Keukens vanuit Gavere

Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit Gavere. De snelste route is via de N439 en N46. Neem de N439 gedurende 4,1 km. Neem een flauwe bocht naar rechts naar de Gaverstraat/de N415. Sla vervolgens rechtsaf naar de Beerlegemsesbaan/de N415. Vervolg je weg naar de N46 en ga gedurende 4,6 km verder op de N46. Sla daarna rechtsaf naar de Lippenseweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Elenestraat, en daarna linksaf naar de Bruggenhoek/de N462. Ga rechtdoor over één rotonde. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap