Ontdek keukens in Gent bij ACK Keukens
Team van keukenbouwers in Zottegem - ACK Keukens
Knap vakmanschap van ACK Keukens

Keukens in Geraardsbergen

Heb je plannen om je keuken een totaal nieuwe look aan te meten? Of ben je op zoek naar een keukenbedrijf om mee samen te werken voor de plaatsing van je keuken in je nieuwbouwwoning of totaalrenovatie? ACK Keukens bouwt en renoveert keukens in Geraardsbergen en ruime omgeving. Onze werkwijze vertrekt vanuit jouw eigen ideeën en stijl.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal

Waarom kiezen voor maatwerk?

De keuken is de spil in je woning, de plek waar je gemiddeld het meeste tijd doorbrengt. Maatwerk maakt het mogelijk om een keuken te creëren die esthetisch en praktisch naadloos aansluit bij jouw levensstijl. De redenen waarom onze klanten voor maatwerk kiezen: 

Keukens in Geraardsbergen, maatwerk van ontwerp tot plaatsing - ACK Keukens

Flexibiliteit: Je bent niet beperkt tot standaard modellen of maten, een maatkeuken is volledig aangepast zodat je alle ruimte optimaal kan benutten. 

Keuzevrijheid: Diverse materialen kunnen naar wens gecombineerd worden. Van klassiek tot landelijk of een mix van stijlen: de materiaal- en stijlkeuze is vrij te bepalen.

Creatief grenzeloos: Maatwerk opent nieuwe perspectieven voor je keuken. Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten, specifieke kasten of een onzichtbare deur. 

Wat mag je van ACK Keukens verwachten?

Pragmatisch advies 

Onze kennis met jou delen gaat voor ons veel verder dan een oriënterend gesprek. We beschouwen het als onze missie om jou tijdens het volledige proces te ondersteunen met concreet advies. Zo organiseren we regelmatig workshops om je te demonstreren hoe je het maximum uit je nieuwe keuken kan halen. 

Onze aanpak

Creatie in dialoog 

Het creëren van jouw keuken bekijken we als een dialoog of co-creatie. We begeleiden je met professioneel advies over de verschillende opties en de praktische uitvoering, maar jouw wensen vormen de rode draad doorheen het hele proces. Elk keukenproject benaderen we op een persoonlijke manier. 

Creatie proces

Tastbare kwaliteit 

We leggen de lat hoog in ons team. Kwaliteit in materiaal en plaatsing is voor ons een waarde die ook op lange termijn voelbaar is. We werken hiervoor samen met professionele en ervaren vakmannen die dezelfde waarden met ons delen. We staan voor een resultaat waar zowel u als wij fier op kunnen zijn. 

Onze kwaliteit

Naar ACK Keukens vanuit Geraardsbergen

Onze toonzaal is vlot bereikbaar vanuit Geraardsbergen. De snelste route is via de N42. Volg de N42 tot in Zottegem (zo’n 12 km) en neem op de rotonde de derde afslag naar de Europaweg/de N42. Volg de Buke/N462 en neem op de rotonde de eerste afslag naar de Vandendriesschestraat. ACK Keukens bevindt zich aan de linkerkant.

Enkele realisaties om je te inspireren

Ben je op zoek naar inspiratie voor keukens in Geraardsbergen? Maak kennis met onze projecten en doe ideeën op voor jouw keuken. Op onze realisatiepagina kan je verschillende keukenstijlen bekijken die we creëerden: landelijk, cottage, modern en design. Is jouw droomkeuken moeilijk in een bepaalde categorie te plaatsen? Dan is ACK Keukens de keukenpartner die je nodig hebt. Met ons maatwerk creëren we een keuken die jouw eigen stijl tot in de details reflecteert.

Bekijk hier onze keukenprojecten

Maak een afspraak in onze showroom of bij jou thuis

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw keukenideeën met ons overleggen? Je bent steeds welkom in onze toonzaal tijdens de openingsuren, maar je kan ook een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze showroom of bij jou thuis. 

Plan hier jouw afspraak

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap