Keukens op maat

Een keuken, volledig op maat van jouw wensen?

Heb je hulp nodig bij het ontwerp van jouw nieuwe keuken of bij de realisatie van je ultieme keukendroom? Dan is familiebedrijf ACK Keukens jouw ideale partner! Als keukenexpert denken wij graag met je mee, om samen de perfecte keuken, helemaal op maat van jouw wensen en behoeften, te creëren.

In onze showroom kan je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve materialen zoals laminaat, poederlak, fineer, Fenix NTM en massief hout ontdekken. Daarnaast kan je kennismaken met de nieuwste keukentrends en -snufjes, technieken en inbouwapparatuur. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

We nemen graag uitgebreid onze tijd om te luisteren naar jouw wensen en keukenverwachtingen. Hou je van matte texturen en minimalisme, wil je een geïntegreerde afzuigkap die één geheel vormt met je kookplaat, of ben je benieuwd naar een breakfast bar? Onze experts kunnen je er alles over vertellen en tot in de puntjes adviseren over verschillende keukenopstellingen en veel meer.

Kom te weten of je liever een greeploze keuken hebt of kasten mét handgrepen. Of je houdt van een landelijke of strakke stijl en of je een apart keukeneiland met moderne nis wil of niet. En ook met ergonomie houden we rekening. Zo geniet je van een maximaal comfort in je keuken!

Tijdens de ontwerpfase houden we steeds rekening met jou als gebruiker. Zo focussen we op belangrijke zaken als logische looproutes, opbergruimte op onverwachte plaatsen en handige kastindelingen. Onze innovatieve tekensoftware maakt het bovendien mogelijk het ontwerp van jouw keuken tot leven te brengen door middel van 3D-afbeeldingen in virtual reality. Zo kan je meteen al door je nieuwe keuken lopen!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Let’s talk!

Maak een afspraak met een ACK-adviseur

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap