Keukens

Bij ACK Keukens kan je terecht voor alle mogelijke keukenstijlen. Elke stijl heeft ook zijn eigen charme. Een klassieke landelijke keuken, of een eigentijdse strakke en alles wat daartussen ligt. Allemaal op jouw maat en volgens de keukentrends. Ontdek hier de voordelen van enkele stijlen en hoe we te werk gaan.

Maak je graag een afspraak?

Laat u alvast inspireren door onderstaande ontwerpen & realisaties

Foto’s van keuken realisaties ACK

Moderne keukens

Liefhebbers van strakke keukens met een modern Scandinavisch design komen hier zeker aan hun trekken…

Landelijke keukens

Dat landelijke keukens met of zonder eiland een gezellig en nostalgisch gevoel met zich meedragen, hoeven we je ongetwijfeld niet te vertellen…

Greeploze keukens

Greeploze keukens bestaan al lang, maar de laatste jaren kennen ze een felle opmars. Greeploze kastdeuren in deze moderne keukens staan garant voor…

In welke stappen gaan we naar jouw droomkeuken?

Om goed jouw behoeften en voorkeuren te leren kennen, gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek. Op basis daarvan stellen we een intakeformulier op en maken we een eerste 3D-ontwerp en een heel gedetailleerde offerte. Samen met jou evalueren we dit ontwerp en brengen we aanpassingen aan waar nodig zodat jouw gezellige nieuwe keuken helemaal op jouw maat is. En of het nu een L-vormige, U-vormige of rechte keuken is, we zorgen er steeds voor dat jouw keuken hoog scoort op vlak van ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. Je keukenadviseur vertelt je er graag meer over.

Als bijkomende service kunnen we ook bij jou thuis langskomen om een opmeting aan huis te doen. Zo zijn we er zeker van dat het ontwerp past binnen de beschikbare ruimte en kom je later in het project niet voor ongewenste verrassingen te staan.

In een volgende stap bestellen we het materiaal van topkwaliteit bij onze leveranciers en houden we je op de hoogte van de vooruitgang. Je behoudt dezelfde keukenadviseur voor het ganse project zodat je steeds een vertrouwd gezicht hebt. De volgende stap is jouw keuken bouwen en komen plaatsen zodat je van je droomkeuken kan genieten.

Wil je een kwalitatieve nieuwe keuken kopen aan een aantrekkelijke prijs met de juiste begeleiding? Maak hieronder snel een afspraak met jouw keukenadviseur. Bekijk zeker al eens ons prikbord op Pinterest voor extra inspiratie.

Waarom voor een klassieke of net een moderne keuken gaan?

In deze tijden een eerder klassieke of landelijke keuken kiezen kan absoluut. Bovendien zijn zulke keukens een oase van rust en gezelligheid. In deze rustieke, landelijke keukens kunnen verschillende houtsoorten de hoofdrol spelen. Van eik, tot beuk of misschien wel gebeitst hout.

Is een keuken met een landelijk-klassieke look toch niet meteen iets voor jou? Geen probleem. In hedendaagse luxekeukens werken we veel met grote zwarte, grijze of witte oppervlaktes. Dat is wat moderner en brengt ook de nodige rust met zich mee. De keuken is in vele gezinnen de drukste plaats in huis, maar de rustige uitstraling van een strakke keuken countert dat perfect. Samen met je keukenadviseur ontdek je wat voor jou de gepaste stijl is.

Symbool van de ACK-checklist: zorgeloos een nieuwe keuken kopen

De ACK-checklist bevat alle ingrediënten om van jouw keuken een waar kookparadijs te maken.

Inschrijven op de nieuwsbrief