Designkeukens

Dat moderne designkeukens met of zonder eiland tegenwoordig heel populair zijn hoeven we je vast niet te vertellen. Bij ACK Keukens springen we helemaal mee op die kar. Design staat voor de ideale balans tussen esthetiek en functionaliteit aangevuld met materialen van hoge kwaliteit, drie waarden die voor ons heel belangrijk zijn. Ga samen met je ACK-keukenadviseur op zoek naar jouw perfecte designkeuken.

Maak je graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek?

Plan nu je afspraak

Laat je inspireren door deze selectie

Voorbeelden van design keukens van ACK

Wat kenmerkt een echte designkeuken?

Een echte opsomming van kenmerken van een designkeuken kunnen we je moeilijk geven. Het belangrijkste kenmerk is misschien wel dat het om een uniek ontwerp gaat met veel strakke lijnen en de nodige aandacht voor symmetrie. Wij bouwen voor jou een one of a kind keuken met unieke materialen, die je misschien zelfs niet meteen in een keuken verwacht, zoals notelaarhout, gelakt glas of Fenix-laminaat.

Een tweede kenmerk is de tijdloze uitstraling van designkeukens. Velen kiezen voor zachte kleuren zoals grijs of gebroken wit, met eventueel een accentkleur aan het designkeukeneiland of op enkele designkasten.

Met welke opstelling werk ik in een designkeuken?

Ook wat opstellingen betreft kan je alle kanten uit. Als een designkeukeneiland niet in jouw woning past, is dat geen probleem. Een keuken in hoekopstelling of een rechte keuken kan evengoed design zijn. Je keukenadviseur bekijkt samen met jou wat in jouw geval de beste opstelling is om jouw kookervaring zo functioneel mogelijk te maken.

Welke details kies ik voor mijn designkeuken?

Een keuken is altijd een geheel, maar een geheel bestaat uit details. Kies daarom voor een passende kraan en spoelbak uit bijvoorbeeld inox, greeploze keukenkasten en led-verlichting in jouw unieke designkeuken. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek met jouw keukenadviseur kom je nog veel meer mogelijkheden te weten.

Kom langs in onze showroom in Zottegem voor een persoonlijk gesprek met jouw ACK-keukenadviseur of vraag meer informatie via mail, telefoon of het contactformulier. Op onze Facebook– en Pinterestpagina vind je nog wat meer inspiratie.

Symbool van de ACK-checklist: zorgeloos een nieuwe keuken kopen

De ACK-checklist bevat alle ingredi√ęnten om van jouw keuken een waar kookparadijs te maken.

Inschrijven op de nieuwsbrief