Greeploze Keukens

Greeploze keukens bestaan al lang, maar de laatste jaren kennen ze een felle opmars. Greeploze kastdeuren in deze moderne keukens staan garant voor een strakke stijl en zijn veilig voor kleine kinderen. Geniet zonder zorgen van je gloednieuwe greeploze keuken met of zonder eiland van ACK Keukens.

Heb je graag persoonlijk advies?

Plan je afspraak

Ontdek hier enkele prachtige greeploze keukens

Greeploze keuken realisaties ACK

Project: Vanderhelst

Meer greeploze keukeninspiratie

Wat is er speciaal aan een greeploze keuken?

Bij deze keukenstijl heb je greeploze keukenkasten en lades. Dat betekent simpelweg dat er geen handgrepen aan zitten, wat resulteert in een zeer strakke en moderne look. Al vrij vroeg in het ontwerpproces met je adviseur maak je de keuze of je voor een greeploze keuken of één met grepen gaat. Het ontwerp verschilt wel wat. Betekent dit dat je mogelijkheden beperkter zijn? Absoluut niet!

Greeploze keukens kunnen in verschillende opstellingen opgebouwd zijn. Zo vind je keukens met greeploze kasten in een hoekopstelling of greeploze keukens met een eiland. Je keukenadviseur helpt je om uit te maken welke opstelling het best in jouw woning past.

Waarom is een greeploze keuken kindvriendelijk?

Greeploze keukenkasten zijn ideaal voor kleine kinderen. Het is moeilijker voor hen de lades en kasten te openen dan bij kasten met een handgreep. Heel interessant voor kasten met gevaarlijke middelen zoals schoonmaakproducten. En omdat er geen scherpe randen of uitstekende knoppen zijn aan de kastdeur zelf, zullen kinderen zich minder makkelijk verwonden. Bovendien werken we bij ACK werken alleen met topmaterialen van Belgisch fabricaat.

Hoe werken greeploze keukenkasten precies?

Er zijn verschillende systemen binnen de greeploze keukens, maar twee ervan komen het meest voor. Enerzijds is er een systeem met drukpompjes waarbij je gewoon even op het front van de kast duwt om ze te openen. Dit wordt het push-to-open-systeem genoemd. Anderzijds bestaat er een systeem met een aangepaste greeplijst in de binnenkast of naast de kast. Op die manier kan je heel makkelijk de kastdeur vastnemen en openen aan de bovenzijde of langs de zijkanten. Je keukenadviseur helpt je altijd graag verder met nog meer informatie.

Profiteer dus nu van de ACK-service die bekend is in de regio rond Zottegem, Zwalm en Brakel. Maak snel een afspraak met je persoonlijke keukenadviseur.

Symbool van de ACK-checklist: zorgeloos een nieuwe keuken kopen

De ACK-checklist bevat alle ingrediënten om van jouw keuken een waar kookparadijs te maken.

Inschrijven op de nieuwsbrief