Moderne Keukens

Liefhebbers van strakke keukens met een modern Scandinavisch design komen hier zeker aan hun trekken. Laten we samen kijken hoe we jouw keukendroom in vervulling kunnen laten gaan met rechte, strakke lijnen en geometrische vormen in lijn met de keukentrends.

Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Download nu onze bedrijfsbrochure

Ontdek hier alvast een selectie van onze moderne keukens

Moderne keuken realisaties ACK

Project: Vanderhelst

Project: Vanholder

Meer moderne keukeninspiratie

Hoe verwerk ik houtsoorten in moderne keukens?

Moderne kasten in een warme houtsoort? Perfect mogelijk. Eikenhout voor de hangkasten zorgt enerzijds voor een natuurlijke sfeer, en met een moderne vormgeving creëer je heel gemakkelijk een zeer eigentijdse vibe. Jouw moderne eiken keuken van ACK Keukens is steeds van uitstekende kwaliteit.

Daarnaast is eikenhout of laminaat gecombineerd met effen, matte materialen een schitterende combinatie. Strakke inoxoppervlaktes of een kraan of spoelbak uit inox met een werkblad met betonlook geven het geheel een industrieel effect. Terecht een populaire keuze voor een moderne uitstraling!

Bij keukenbouwer ACK Keukens is alles mogelijk. Je keukenadviseur luistert goed naar jouw wensen en ontwerpt de moderne keuken die het best bij jouw behoeften aansluit. Daarna komen onze eigen installateurs jouw hypermoderne keuken plaatsen.

Wat maakt een keuken modern?

Kenmerken van hedendaagse moderne keukens zijn strakke lijnen en een fijn design. Greeploze kastdeuren, die de laatste jaren in opmars zijn, dragen zeker bij aan dat effect. Maar hoe je je moderne keuken er precies laat uitzien, beslis je gewoonweg helemaal zelf. We gaan samen op zoek naar jouw voorkeuren en maken een ontwerp op maat.

Bij moderne keukens met of zonder eiland is ook verlichting heel belangrijk. De keuken met eiland gaat naadloos over naar de leefruimte. Gezellige verlichting is dan zeker op z’n plaats. Jouw keukenadviseur vertelt er alles over tijdens je bezoek aan onze showroom.

Kom gerust langs in onze toonzaal in Zottegem of maak een afspraak met jouw adviseur van ACK Keukens.

Symbool van de ACK-checklist: zorgeloos een nieuwe keuken kopen

De ACK-checklist bevat alle ingrediënten om van jouw keuken een waar kookparadijs te maken.

Inschrijven op de nieuwsbrief