Afwerking van een maatkeuken - ACK Keukens
Plaatser keuken in actie - ACK Keukens

Kwaliteit staat voorop als we uw keuken bouwen

Walt Disney

“Do what you do so well that they will want to see it again and bring their friends”

Dagelijks maken we kwaliteit tastbaar als we een keuken bouwen. Dat doen we door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen en realiseren. Dezelfde standaard waarmee we klanten verwelkomen, trekken we na ontwerp ook door bij de realisatie van hun project. Na de ontwerpfase is jouw project in handen van onze gepassioneerde en ervaren vakmannen die de keuken bouwen.

Voor ons meubilair leggen we de lat zeer hoog qua duurzaamheid en afwerkingsgraad. Of het nu gaat om een gelaserde randafwerking van kastdeuren, stevig en dik plaatmateriaal of de kwaliteit van scharnieren en meubelbeslag, … We weten dat dergelijke zaken het verschil maken voor een geslaagd project.

Contacteer ons

We go for better

Kwaliteit staat ook als niet-tastbaar element centraal binnen onze organisatie. Het begeleiden van onze klanten doorheen hun project doen we zorgvuldig en met de nodige attentie. Met voldoende tijd en  een lekkere kop koffie erbij leren we hun wensen kennen, met respect voor de vastgelegde timings, vlotte coördinatie van de werken, … Zo kennen we onze klanten al voor we hun keuken bouwen.

Onze ateliermederwerkers en plaatsers ronden iedere opdracht met de nodige finesse af zodat men fier kan zijn op het geleverde werk. “We go for better”  is een waarde die sterk leeft in onze bedrijfscultuur.

We mogen dan ook vol trots stellen dat deze zaken ervoor zorgen dat onze nieuwe klanten vaak via familie en vrienden hun weg gevonden hebben naar ACK Keukens.

Benieuwd hoe we kwaliteit verzekeren voor jouw nieuwe keuken?

Maak een afspraak

Kan ik bij jullie terecht om de inbouwtoestellen te leren bedienen?

Ja, je kan hiervoor bij ons terecht. Tijdens een @home-sessie helpen we je na de plaatsing persoonlijk je keukentoestellen in gebruik te nemen. Zo hoef je zelf niet alles op te zoeken in de handleiding. We organiseren ook regelmatig workshops in onze toonzaal, zodat klanten beter vertrouwd raken met hun inbouwtoestellen. We geven dan ook enkele praktische tips op het vlak van onderhoud. Deze workshops kondigen we aan op onze website en social media.

 

Waar vind ik advies over het onderhoud van mijn keuken?

Je inbouwtoestellen, keukenwerkblad en keukenkasten hebben af en toe onderhoud nodig – afhankelijk van de mate van gebruik. Om schade te vermijden, is het belangrijk om de toestellen en materialen op de juiste manier te onderhouden. Op onze pagina over het onderhoud van keukentoestellen vind je alle info over het onderhoud van je kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Daarnaast hebben we ook enkele tips op een rijtje gezet over het onderhoud van een granieten werkblad en een werkblad uit composiet.

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

"We zijn heel tevreden van de samenwerking met ACK. De communicatie liep vlot, de plaatsing was netjes en tijdig en er werd rekening gehouden met extra wensen"

Sophie Bruneel

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap