Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens
Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens

Ons team

Ons verhaal, hoe het begon…

Begin 2007 namen we onze eerste stappen, oprichter Emmanuel Temmerman had –  na vele jaren als toeleverancier voor keuken-en interieurzaken actief te zijn geweest – de ambitie om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Enerzijds met de nodige ervaring om een goede organisatie op te bouwen met een top-klantenservice als hoogste goed, anderzijds gebeten van het creatieve, zetten Manu en zijn vrouw Hanna de stap naar hun eigen bedrijf. De technische achtergrond, opgedaan in schoolopleiding en eerdere werkervaringen, samen met een stevige dosis hands-on ondernemersmentaliteit vormden een goede basis voor de start van een nieuw verhaal… A.C.K. was geboren.

ACK  staat voor  Advies, Creatie, Kwaliteit. Dit omschrijft heel duidelijk waarin we het verschil willen maken. We staan als regionaal familiebedrijf dicht bij onze klanten: persoonlijk en goed onderbouwd Advies, Creëren van een mooi & praktisch interieur en Kwaliteit brengen in hetgeen we leveren…. Kwaliteit kan gerust breed vertaald worden: of het nu gaat over de kastmaterialen, afwerkingsgraad of de manier waarop klanten tewoord gestaan worden. Kwaliteit gaat steeds boven kwantiteit.

Verhuis bedrijfslocatie Brakel-Zottegem 2014

ACK vond snel zijn weg binnen de regio en het klantenbestand groeide geleidelijk aan.

Vaak mochten we broer, zus, nonkel, vriend van … verwelkomen. De positieve ervaringen van bestaande klanten werden omgezet in mond-aan-mond reclame. Al snel werd onze locatie in Brakel te klein voor onze activiteit. Er was nood aan bijkomende werkruimte: magazijn, atelier, bureaus. Uitbreiding was noodzakelijk.

 

In 2014 ging onze vestiging te Zottegem open en na een korte overgangsperiode werden onze activiteiten hier gecentraliseerd in de Vandendriesschestraat. Naast meer beschikbare ruimte, was deze locatie ook beter gelegen voor ons groeiend klantenbestand in de regio Zuid-Oost Vlaanderen. Door actief betrokken te zijn bij lokale en meer landelijke evenementen (zoals de jaarlijkse deelname aan Open Bedrijvendag) konden we veel nieuwe klanten verwelkomen. Dit versterkte nogmaals de groei van ACK.  

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap