Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens
Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens

Ons team

Ons verhaal, hoe het begon…

Begin 2007 namen we onze eerste stappen, oprichter Emmanuel Temmerman had –  na vele jaren als toeleverancier voor keuken-en interieurzaken actief te zijn geweest – de ambitie om zijn eigen bedrijf op te bouwen. Enerzijds met de nodige ervaring om een goede organisatie op te bouwen met een top-klantenservice als hoogste goed, anderzijds gebeten van het creatieve, zetten Manu en zijn vrouw Hanna de stap naar hun eigen bedrijf.  De technische achtergrond, opgedaan in schoolopleiding en eerdere werkervaringen, samen met een stevige dosis hands-on ondernemersmentaliteit vormden een goede basis voor de start van een nieuw verhaal… A.C.K. was geboren.

ACK  staat voor  Advies, Creatie, Kwaliteit. Dit omschrijft heel duidelijk waarin we het verschil willen maken. We staan als regionaal familiebedrijf dicht bij onze klanten: persoonlijk en goed onderbouwd Advies, Creëren van een mooi & praktisch interieur en Kwaliteit brengen in hetgeen we leveren… Kwaliteit kan gerust breed vertaald worden: of het nu gaat over de kastmaterialen, afwerkingsgraad of de manier waarop we klanten te woord staan. Kwaliteit gaat steeds boven kwantiteit.

Toonzaal en showroom in Brakel - ACK Keukens
Oorspronkelijke toonzaal in Brakel

Verhuis bedrijfslocatie Brakel-Zottegem 2014

ACK vond snel zijn weg binnen de regio en het klantenbestand groeide geleidelijk aan.

Vaak mochten we broer, zus, nonkel, vriend van … verwelkomen. De positieve ervaringen van bestaande klanten werden omgezet in mond-aan-mond-reclame. Al snel werd onze locatie in Brakel te klein voor onze activiteit. Er was nood aan bijkomende werkruimte: magazijn, atelier, bureaus. Uitbreiding was noodzakelijk.

In 2014 ging onze vestiging te Zottegem open en na een korte overgangsperiode werden onze activiteiten hier gecentraliseerd in de Vandendriesschestraat. Naast meer beschikbare ruimte, was deze locatie ook beter gelegen voor ons groeiend klantenbestand in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen. Door actief betrokken te zijn bij lokale en meer landelijke evenementen (zoals de jaarlijkse deelname aan Open Bedrijvendag) konden we veel nieuwe klanten verwelkomen. Dit versterkte nogmaals de groei van ACK.

 

Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze toonzaal of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

2017-2018: 2de generatie in het familiebedrijf zorgt voor nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden.

In 2017 stapten zoon Peter en dochter Lydia in het familiebedrijf. Zij hebben elk vanuit hun achtergrond nieuwe accenten gelegd binnen het bedrijf. Peter is het commerciële genie terwijl Lydia de creatieve ziel is.

Vernieuwing gebeurde niet enkel door het jonge geweld, maar ook de werkwijze werd aangepakt. Als bedrijf zijn we in deze periode vol op de digitale kar gesprongen om onze interne werking te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Op vlak van leveranciersplanning en projectcoördinatie konden we met de implementatie van digitale hulpmiddelen ons serviceniveau een heel stuk verhogen. Ook het online verhaal van ons bedrijf kreeg een serieuze boost en gaf mogelijkheden om onze klanten via diverse kanalen -o.a. social media en website– nog beter en gerichter te informeren en te inspireren.

2020: uitbreiding binnen de ACK familie en vernieuwing van de toonzaal

In 2019-2020 mochten we zowel binnen ons plaatsingsteam als voor ontwerp en klantenadvies nieuwe mensen verwelkomen binnen ons team.

Onze toonzaal werd flink onder handen genomen om onze klanten te kunnen blijven boeien en inspireren. Als servicebedrijf willen we onze klanten telkens verwennen. Dit onder andere door ruime mogelijkheden te bieden op vlak van materiaalkeuze, toestelkeuze, comfort,…

2020 was ook het jaar waarin we een aantal nieuwe leveranciers mochten verwelkomen. Wat ons nog meer mogelijkheden geeft om aan de wensen van onze klanten / architecten tegemoet te komen en hoogwaardige projecten te realiseren.

 

Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze toonzaal of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Het enthousiasme & dankbaarheid van een ‘fan’  – want zo noem je een meer dan tevreden klant – is de brandstof waarop ons bedrijf draait.

 1 familie met duidelijke missie: “uw tevredenheid, onze voldoening”

Er zijn de dag van vandaag redelijk wat keuken- en interieurzaken op de markt. Wij onderscheiden ons nog steeds door het menselijke aspect. Los van het materiële geloven wij nog steeds dat de klantentevredenheid een centrale rol speelt.

Passie voor interieur is mooi, het is zelfs noodzakelijk. Maar enkel passie geeft niet de voldoening om op lange termijn verder te gaan in wat je doet. Menselijke dankbaarheid en het feit dat je echt een verschil hebt kunnen maken voor iemand overstijgt deze passie. “Uw tevredenheid, onze voldoening” is en blijft onze slagzin.

Meet the team!

We hebben als bedrijf het voorrecht om met een fantastisch en positief team te werken. Iedere schakel voegt zijn/haar unieke waarde toe voor onze klanten. Benieuwd om hen te ontmoeten?

Coming together is a beginning, staying together is progress, working together is success

Henry Ford

Emmanuël Temmerman, zaakvoerder - ACK Keukens
Emmanuël - Zaakvoerder
Peter Temmerman, medezaakvoerder - ACK Keukens
Peter - Medezaakvoerder
Tessa, interieurontwerpster - ACK Keukens
Tessa - Interieurontwerp en Advies
Lydia, interieurontwerpster - ACK Keukens
Lydia - Interieurontwerp
Birgit, administratief medewerkster - ACK Keukens
Birgit - Administratie
Plaatser Franky, keuken en interieur - ACK Keukens
Franky - Plaatser keukens & interieur
Plaatser van keukens en interieur - ACK Keukens
Peter - Plaatser keukens & interieur
Tim, plaatser keukens en interieur - ACK Keukens
Tim - Plaatser keukens & interieur
Tom, plaatser keukens en interieur - ACK Keukens
Tom - plaatser keukens & interieur
Kevin, plaatser keukens en interieur - ACK Keukens
Kevin - Plaatser en technieker

Recente blogberichten

Hoeveel kost een nieuwe keuken?

Deel deze blogpost Het is een vraag die regelmatig terugkomt: hoeveel kost een nieuwe keuken? Iedereen is er benieuwd naar

Ontwerp badkamermeubilair: 6 belangrijke aandachtspunten

Deel deze blogpost 1 Functie van het meubel Denk goed na wat je allemaal in het meubel wil opbergen en

Op gesprek bij de keukenbouwer? Bereid je voor met deze 4 handige tips!

Deel deze blogpost Ga je binnenkort je (nieuwbouw)keuken (ver)bouwen? Dan kan je volop aannemers contacteren en je keukenontwerp in detail

Hoe energie besparen in de keuken?

Deel deze blogpost We spenderen dagelijks heel wat tijd in de keuken. Gezien de huidige situatie op het vlak van

Bouwroute: kom op 12 of 13 maart langs bij ACK Keukens

Deel deze blogpost Zaterdag 12/3 toonzaal geopend van 10u tot 17u30 Zondag 13/3 toonzaal geopend van 13u tot 17u Programma

Lade indeling van Orgalux: orde en overzicht in de keuken

Deel deze blogpost Wanneer we het hebben over een nieuwe keuken denken velen in de eerste plaats aan de keukenkasten

Strak design met de Siemens Glassdraft Air

Deel deze blogpost Siemens Glassdraft Air: stijlvolle afzuiging in jouw keuken Een strak design, sterke afzuiging én milieuvriendelijk? Dan kies

Volkern als duurzame afwerking

Deel deze blogpost Volkern® als duurzame afwerking: waarom Volkern® superieur is voor je keuken Wie al eens in onze showroom

Werken bij ACK keukens?

Ontdek onze vacatures hier. Je kan ook altijd vrijblijvend jouw CV doorsturen op info@ackkeukens.be

Onze partners

ACK heeft door de jaren heen stevige partnerships uitgebouwd met de focus op uw wensen en noden als klant.

Met veel trots & plezier vermelden wij hieronder onze vaste partners.

Miele – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 02 451 14 11 / Mail naar info@miele.be

Siemens – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 070 22 21 42 / Mail naar  bru-repairs@bshg.com

Franke – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 054 31-01-11 / Mail naar ks-aftersales.be@franke.com

Novy – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 056 36 51 02 / Mail naar herstellingen@novy.be

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap