Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens
Belgisch familiebedrijf voor keukens op maat - ACK Keukens

Ons team

ACK keukens is een familiebedrijf dat werd opgericht door Manu Temmerman in 2007. Ondertussen is met zoon Peter en dochter Lydia de 2e generatie in het bedrijf gestapt. De 2e generatie houdt vast aan ons bedrijfsmotto: uw tevredenheid, onze voldoening.

Wij werken met onze eigen ervaren plaatsers die met veel plezier en de nodige zorg instaan voor de afwerking van uw project. Onze mannen kunnen buigen op een jarenlange ervaring binnen de keukensector.

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure.

Werken bij ACK keukens?

Ontdek onze vacatures hier. Je kan ook altijd vrijblijvend jouw CV doorsturen op info@ackkeukens.be

Onze partners

“Coming together is a beginning, keeping together is a progress, working together is a success”….om het met de woorden van Henry Ford te zeggen. ACK heeft door de jaren heen stevige partnerships uitgebouwd met de focus op uw wensen en noden als klant.

Met veel trots & plezier vermelden wij hieronder onze vaste partners .

Miele – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 02 451 14 11 / Mail naar info@miele.be

Siemens – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 070 22 21 42 / Mail naar  bru-repairs@bshg.com

Franke – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 054 31-01-11 / Mail naar ks-aftersales.be@franke.com

Novy – Contactgegevens dienst na verkoop.
Tel. 056 36 51 02 / Mail naar herstellingen@novy.be

Advies, creatie & kwaliteit!

Onze werkwijze

Advies

We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

Lees meer

Creatie

Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

Lees meer
Testimonials

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

"Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

Jurgen Meulenyzer

"Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

Michiel Van Lancker

"Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

Bart Van Den Bossche

"Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

Céline Vanhoenacker

"Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

Jasmine Schaek

"Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

Dries Van Liefde

ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

© 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap