Batibouw condities vers uit de oven

Op zoek naar Batibouwacties, die net zo uniek als jouw ACK keuken zijn? In de maand van Batibouw* bieden wij onze klanten uitzonderlijke condities aan.

Jouw droomkeuken realiseren wij van begin tot eind. Je kiest zelf je stijl, de materialen, het werkblad en de keukentoestellen.

Ontdek hieronder onze Batibouwcondities en krijg korting op je spiksplinternieuwe keuken op maat.

* Deze actie is geldig tot en met 31 maart.

Oven - Batibouwacties - ACK Keukens

Gratis opleiding keukentoestellen

Een keuken met tal van mogelijkheden zorgt voor veel voldoening. Denk aan stoomkoken, grillen, bakken, frituren en meer. Omdat keukentoestellen niet altijd intuïtief zijn, en vaak nog verborgen functies hebben organiseren we tijdens Batibouw voor onze nieuwe keukenklanten een gratis Siemens toestelopleiding aan huis.

Vraag naar je korting

Door geen stand te hebben op Batibouw kunnen we keukens en kasten op maat aanbieden aan onze klanten, zonder dat we de hoge kosten van een Batibouwstand moeten doorrekenen. Daardoor kunnen onze klanten genieten van uitzonderlijke Batibouw condities. Vraag je adviseur zeker naar jouw Batibouwkorting!

Keukens op maat

Het ontwerp van je droomkeuken bepaal je samen met ons team helemaal zelf. Kies je voor een landelijke, moderne of designkeuken? Of liever een open leefkeuken of een keuken in cottagestijl?

Kom langs in onze toonzaal en samen bepalen we jouw voorkeuren en maken we jouw persoonlijk ontwerp. Tijdens Batibouw 2020 geniet je van mooie kortingen op je keuken en keukentoestellen. Vraag naar onze Batibouwkorting aan je interieuradviseur en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

0

Samen bepalen van je voorkeuren en ontwerp

0

Voorbereiding 3D-ontwerp en vrijblijvende offerte

0

Evaluatie ontwerp en offerte

0

Technische planning door experts

0

Plaatsen van jouw droomkeuken

Waarom ACK

✓ + 12 jaar expertise in het bouwen van unieke keukens op maat
✓ Familiebedrijf van en voor mensen
✓ Zeer uitgebreid gamma aan materialen en afwerkingen
✓ + 1000 tevreden klanten
✓ 100% Belgische kwaliteit
✓ Gratis interieuradvies & 3D-ontwerp inbegrepen

Inschrijven op de nieuwsbrief