Een inbouwkast perfect op maat: hoe begin ik eraan ?

“Meer opbergruimte in mijn bureau, geen standaard-kastindeling, eindelijk een mooi afgewerkte vestiairekast in onze inkom, een inbouwkast die aansluit bij de stijl van de kamer en het huis, een ordentelijk ingedeelde maatkast voor kleren en accessoires in de slaapkamer, vakkundig gebruik maken van de laatste centimeters” ….Iedereen heeft wel zijn / haar redenen om te kiezen voor een maatkast.

Maar hoe ga ik nu best tewerk om mijn interieurwens om te zetten in realiteit en wat kan ik van ACK verwachten?

Bij ACK ontwerpen en plaatsen we reeds meer dan 12 jaar maatkasten voor slaapkamers, vestiairekasten, bureaus en dressingruimten. We delen dan ook graag onze ervaringen met jou.

Maak een afspraak

1. Maak een afspraak om uw plannen te bespreken met onze interieuradviseur tijdens een kennismakingsgesprek . Je wordt hartelijk ontvangen in onze toonzaal….of onze adviseur komt gewoon langs bij jou thuis.

Er wordt geluisterd en geadviseerd, jouw wensen & noden worden aandachtig doorgenomen. Van in het begin houden we zoveel mogelijk rekening met jouw budgetwensen.

2. Er vindt een vrijblijvende opmeting plaats, zo zijn we zeker dat ons voorstel en ontwerp effectief op maat van jouw ruimte is. Onder andere de dagmaten (breedte, diepte, hoogte) worden gemeten tot op de millimeter.

3. Je wordt uitgenodigd in onze toonzaal om samen uw offerte en virtueel ontwerp te overlopen op een 2 meter op 2 meter-projectiescherm. Zo krijgt u direct zicht op het totaalplaatje…en de kleinste details. Er wordt steeds zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte: van vloer tot (schuin) plafond, onder de trap enz.

4. Het ontwerp wordt eventueel aangepast tot je 100% enthousiast bent over het eindresultaat

5. Na de bestelling wordt je spoedig geïnformeerd rond de verdere uitvoering van jouw project. De plaatsingsdatum van uw maatkast wordt afgesproken, eventueel bijkomende opmetingen vinden plaats. Je wordt stap voor stap op de hoogte door éénzelfde adviseur.

Info uit onze klantenenquêtes: 96% van onze klanten beoordeelt onze naleving van afspraken gedurende hun gehele project als ‘zeer stipt’

6. Onze gekwalificeerde vakmannen komen jouw dressing op de vooropgestelde datum plaatsen. De plaatsing gebeurt volgens de regels van de kunst en steeds met de nodige aandacht voor de afwerkingsgraad zoals besproken in de ontwerpfase.

Info uit onze klantenenquêtes: 98% van onze klanten beoordeelt de plaatsing achteraf als ‘zeer vakkundig’ 

7. Na de plaatsing wordt er gecontroleerd op de afwerkingsgraad en polsen we naar jouw tevredenheid over het project aan de hand van onze klantenenquête.

8. Service na verkoop: waar velen afhaken gaan we bij ACK een stap verder voor onze klanten.

Ook na de aankoop van uw dressing garanderen wij met een vlotte interne werking dat eventuele service-interventies snel en correct kunnen gebeuren. Een ‘tevreden’ klant is niet genoeg voor ons, wij gaan volop voor ambassadeurs voor het leven!

Goed om te weten: een eigen service team zorgt ervoor dat we snel kunnen ingrijpen indien nodig

Jouw ACK-voordelen:

Vrijblijvende opmeting bij jou thuis
Vrijblijvend 3D-ontwerp & offerte

  • Specifieke interieursoftware laat ons toe tot op de mm te werken en maakt voor u als klant de beleving zo goed als realistisch. Projectie gebeurt op 2x2m scherm.

Je wordt ontzorgd, slechts 1 aanspreekpunt voor jouw volledige project
Uitgebreide keuze aan materialen en kleuren

  • Spiegel, houtmotief, effen kleuren mat of glans. Zeer uitgebreide materiaalkeuze en mogelijkheden tot combinatie

Duurzaam kastmateriaal

  • Kastplaten in 18, 25 of 36 mm dikte
  • Stevige rugwanden, in groef gemonteerd

Eigen plaatsingsdienst
Service na verkoop
12 jaar ervaring in ontwerpen & plaatsen van maatkasten

Inschrijven op de nieuwsbrief