Keukens

Klaar voor jouw nieuwe keuken?

Ben je van plan je langverwachte keukendroom eindelijk in vervulling te laten gaan? Heb je al een keukenontwerp in gedachten? Of wil je graag inspiratie opdoen en tal van keukenopstellingen, accessoires en materialen ontdekken? Spring dan binnen in onze showroom en ontdek ons uitgebreid gamma. We geven je graag professioneel advies over de verschillende mogelijkheden binnen jouw keukenruimte en laten je kennismaken met diverse materialen, keukentrends en -opstellingen. En ook het kostenplaatje nemen we onder de loep, zodat jouw droomkeuken matcht met jouw budget.

ACK Keukens helpt jou graag bij het creëren van je nieuwe keuken. We bouwen met veel plezier samen verder aan je ontwerp of helpen we je met het uittekenen van je droomkeuken. Door middel van een digitale 3D-afbeelding in virtual reality kan je al door je nieuwe keuken lopen nog voor ze er staat! Download alvast onze handige keukenchecklist om jouw voorbereiding een stuk overzichtelijker en makkelijker te maken.

Bij ons familiebedrijf staan kwaliteit en maatwerk centraal. We streven altijd naar een maximale duurzaamheids- en afwerkingsgraad en maken kwaliteit tastbaar. Dit doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf, en voor de ruimtes die we ontwerpen en realiseren.

Je keuken hoeft natuurlijk niet enkel mooi te zijn, maar ook ergonomisch, functioneel en volledig op maat van jouw levensstijl en gezinssituatie. ACK Keukens is gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs, die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan zeker je afspraak en laat je inspireren in onze toonzaal. Ontdek er de nieuwste keukensnufjes, de mooiste materialen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Want die zijn er in overvloed. Liever advies bij jou thuis? Wij komen graag langs voor een intakegesprek en nemen uitgebreid de tijd om jouw verlangens en wensen in kaart te brengen. Neem contact op via het contactformulier.

Download onze handige keukenchecklist

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap