Witte keukens

Op zoek naar een nieuwe witte keuken?

Ontdek ACK Keukens, jouw partner bij het creëren van je trendy, witte keuken. Wij maken niet enkel moderne keukens in het wit, ook landelijke keukens met witte kasten kunnen wij tot in de puntjes voor jou uitwerken. Een witte keuken zorgt de hele dag door voor een mooie lichtinval en kan naast eenvoudig ook heel gezellig zijn. Spring binnen in onze showroom te Zottegem en ontdek een uitgebreid gamma aan keukenopstellingen, maatkasten, stalen en keukensnufjes voor een witte keuken. Graag bouwen onze experten in co-creatie verder aan je ontwerp en het uittekenen van je droomkeuken. Door middel van een render in Virtual Reality kan je al door je nieuwe, witte keuken lopen nog voor hij er staat.

Bij ons familiebedrijf staat kwaliteit en maatwerk centraal. Zo moet je keuken niet alleen mooi zijn, maar ook ergonomisch, functioneel en volledig op maat van jouw levensstijl. Benieuwd naar wat we voor jouw nieuwe witte keuken kunnen betekenen? Neem contact op via het contactformulier of download alvast onze keukenchecklist.

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap