Je keuken renoveren?
Laat je bijstaan door ACK Keukens!

Is je huidige keuken aan vervanging toe? Maar heb je geen zin in ingrijpende breek- en sloopwerken? Of ontbreekt het je aan budget? Dan kan een gedeeltelijke vervanging of renovatie al wonderen doen! Soms volstaat het om je huidige kasten te voorzien van nieuwe kastdeuren, of om je granieten werkblad te vervangen door een variant in dekton. ACK Keukens is jouw partner voor de renovatie van je keuken!

Als specialist in maatkeukens, werken we graag samen aan het uittekenen van je ontwerp. We kunnen zelfs bij jou thuis langskomen om ter plaatse te bespreken wat de mogelijkheden zijn! Dankzij digitale 3D-afbeeldingen in virtual reality kan je al door je nieuwe keuken lopen nog voor ze af is! Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreid gamma aan keukenopstellingen, stalen en keukensnufjes.

Bij ACK Keukens staan kwaliteit en maatwerk centraal. Zo houden we bij het renoveren van je keuken niet alleen rekening met het esthetische aspect, maar ook met ergonomie en functionaliteit. Kortom: een keuken volledig op maat van jouw levensstijl. Wij benutten onze expertise graag ten volle om jou verder te helpen bij het realiseren van je keuken- of interieurdroom. Want jouw tevredenheid is onze voldoening.

Bij het plannen van een keukenrenovatie is het normaal dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij maken je voorbereiding graag een stuk makkelijker en overzichtelijker door onze handige keukenchecklist, met concrete stappen richting jouw droomkeuken. Download hem nu!

Benieuw naar wat we concreet voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier en maak een afspraak. Tot snel!

Download onze handige keukenchecklist
Maak een afspraak

  Advies, creatie & kwaliteit!

  Onze werkwijze

  Advies

  We creëren keukens en interieur op maat die esthetisch en praktisch aansluiten bij jouw persoonlijke leefwereld!

  Lees meer

  Creatie

  Enkel als je in staat bent om het verhaal van de klant correct te vertalen in een passend ontwerp, zal dit tot het gewenste resultaat leiden!

  Lees meer

  Kwaliteit

  Kwaliteit tastbaar maken, doen we dagelijks door het hanteren van de juiste standaard voor onszelf  en de ruimtes die we ontwerpen & realiseren.

  Lees meer
  Testimonials

  Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

  "Super leuk om met ACK keukens samen te werken, zowel voor en naverkoop. Het is een echte aanrader!!! Zijn super tevreden en echt vakmanswerk. Thanks Manu en team!"

  Jurgen Meulenyzer

  "Reeds meer dan 5 jaar tevreden van onze keuken door hen geplaatst. Luisteren naar de klant met overleg wat de mogelijkheden zijn en vooral met oog voor detail. Duidelijke en eerlijke communicatie."

  Michiel Van Lancker

  "Ik heb ACK leren kennen tijdens een workshop in de showroom zelf. Dit was een zeer aangename manier om de keukens en de toestellen in het echt gebruikt te zien worden. Nadien nog gezellig blijven nababbelen (en proeven!) en advies op maat gekregen. Top team, top keukens!"

  Bart Van Den Bossche

  "Top team! Gaat samen met de klant op zoek naar de stijl die perfect bij jou past en geeft heel wat praktisch advies. Ze doen er alles aan om jouw project helemaal naar wens uit te werken. Super service!"

  Céline Vanhoenacker

  "Ik vond het interessant en heel vriendelijk ontvangen."

  Jasmine Schaek

  "Zeer tevreden van mijn nieuwe keuken , snelle en vriendelijke service!"

  Dries Van Liefde

  ACK Keukens is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in maatkeukens en maatwerk voor interieurs. We bouwen en renoveren keukens met de focus op esthetiek, functionaliteit en hedendaags comfort. Modern en strak, of net landelijk en klassiek –zoals jij het wilt.

  © 2021 ACK keukens Privacybeleid  |  Sitemap